Πόσο ακόμη θ’ανεχόμαστε τον Απόβλητο κ. Μουράτ Ομέρογλου;

8 Ιουνίου 202207:32

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Εξακολουθεί να μας εκπλήσσει ο Γενικός Πρόξενος της Κομοτηνής κ. Μουράτ Ομέρογλου, καθώς εισάγει νέα ήθη στην διπλωματική πρακτική, μετατρέποντας μία τουρκόφωνη εφημερίδα και τον εκδότη της σε προσωπικό γραφείο τύπου, ο οποίος εκτελεί “συμβόλαιο δολοφονίας χαρακτήρος” για δεύτερη φορά.

Πρέπει ν’αποτελεί μοναδική περίπτωση στην  διπλωματική ιστορία που ένας υψηλόβαθμος διπλωμάτης δεν έχει το σθένος ν’απαντήσει ο ίδιος προσωπικά για ό,τι θεωρεί ότι τον θίγει ή τον ενοχλεί, αλλά μισθώνει προθύμους λιβελλογράφους.

Δια του παρόντος (δευτέρου και τελευταίου) μοναδικού σημειώματος, προτίθεμαι ν’απαντήσω ολογράφως κι αυτοπροσώπως στην Α.Ε. κ. Μουράτ Ομέρογλου, με την επαγγελματική κι επιστημονική μου ιδιότητα, προκειμένου να του απαριθμήσω τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος είναι πολιτικά και διπλωματικά ΑΠΟΒΛΗΤΕΟΣ από την Θράκη! Και , προφανώς, δεν απευθύνομαι στον κ. Ιλχάν Ταχσίν αλλά στον ίδιο τον Γενικό Πρόξενο διότι αυτός ενίσταται, διαμαρτύρεται κι ενοχλείται από την απήχησή που έχουν τα αρνητικά για αυτόν δημοσιεύματα. Ο ενικός επιβεβλημένος,καθώς τον σεβασμό μου τον έχασε από την στιγμή που απείλησε εμένα και την Οικογένειά μου.

Ιδού, λοιπόν, γιατί είσαι πολιτικά και διπλωματικά απόβλητος κ. Μουράτ Ομέρογλου:

ΥΓ: Να θυμάσαι κι εσύ και οι υπάλληλοί σου ότι η ασυλία δεν σημαίνει ατιμωρησία και σύμφωνα με το δημόσιο διεθνές δίκαιο οι τυχόν ασκηθείσες αγωγές για πράξεις που δεν έγιναν υπό την ιδιότητα του αντιπροσώπου του αποστέλλοντος κράτους, δεν καλύπτονται από ετεροδικία.Οι κλήσεις θα έρχονται ακόμη κι αν υπηρετήσεις στην Γη των Προγόνων σου.

Αρθρογράφος