Πανσέτες Αντζέμ Πιλάφ

7 Φεβρουαρίου 201407:00

Το παραδοσιακό Εστιατόριο της Κομοτηνής ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ προτείνουν Πανσέτες Αντζέμ Πιλάφ:

Υλικά:

  •            1 κιλό πανσέτες
  •            1/2 κιλό ρύζι Καρολίνα
  •            1 κούπα ελαιόλαδο
  •            1 ματσάκι άνηθο
  •            1 ματσάκι δυόσμο
  •            1 ματσάκι κρεμμύδια φρέσκα πράσινα
  •             αλάτι, πιπέρι

Παρασκευή:

Σοτάρουμε τις πανσέτες στο ελαιόλαδο μέχρι λίγο μέχρι να ροδίσουν. Κατόπιν, ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά(άνηθο, δυόσμο) καθώς και τα κρεμμυδάκια, τα αφήνουμε λίγο να σοταριστούν όλα μαζί και προσθέτουμε νερό μέχρι να βράσει το κρέας (πανσέτες). Μόλις βράσει το κρέας, τα βάζουμε σε ένα ταψί και προσθέτουμε το ρύζι και το ανάλογο νερό(1 κούπα ρύζι 2 νερό) και τα αφήνουμε στο φούρνο για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν πλήρως οι πανσετες.

TIP:
Εναλλακτικά αντί για πανσέτες μπορείτε να βάλλετε αρνάκι.
Συνοδεύεται με γιαουρτάκι.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr