Ιωάννης Βεζυργιαννίδης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί μια νέα αντίληψη για το μέλλον της Θράκης»

16 Μαΐου 202405:24

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμά του εντός κι εκτός Ελλάδας, μοιράσθηκε την σημαντική Επέτειο της Απελευθέρωσης της Θράκης της 14ης Μαΐου με τους Ακρίτες του Έβρου και της Ροδόπης.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης συνόδευσε τον Έλληνα Πρωθυπουργό στις επισκέψεις του στην Κομοτηνή: στο εργοτάξιο του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ , στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής (όπου ήδη βρίσκονται 437 εκπαιδευόμενοι από 1ο σώμα των εκπαιδευόμενων της Δικαστικής Αστυνομίας) και παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια Θράκης».

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, τόνισε ότι εντάσσεται στους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης η αξιοποίηση της έκτασης του σημερινού ΣΓΝ Κομοτηνής μέσα από εθνικούς και ευρωπαϊκούς (κυρίως) πόρους

Επίσης, ως βαθύς γνώστης της τοπικής πραγματικότητας, γνωστοποίησε την προοπτική εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων των Σχολών Αστυφυλάκων τόσο ως προς τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας σπουδαστών όσο κι ως προς νέους χώρους εκπαίδευσής τους.

Σχετικά με την επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού ο κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης επεσήμανε ότι ” Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί μια νέα αντίληψη για το μέλλον της Θράκης, όπου υπάρχουν ιδιαίτερες εθνικές ευαισθησίες , δείχνοντας ιδιαίτερη μέριμνα για τις ανάγκες όλων των Θρακιωτών, Χριστιανών και Μουσουλμάνων. Εμείς είμαστε δίπλα του για να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την προσπάθειά του”

Περιοδεία Μητσοτάκη με αναπτυξιακό πρόσημο σε Έβρο και Ροδόπη

 

Αρθρογράφος