Γιατί “εξαφάνισαν” τον Ιλχάν Αχμέτ οι κονδυλοφόροι του Προξενείου;

15 Μαΐου 202421:25

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Μάλλον τυχαία δεν ήταν η αντίδραση του Εγκαθέτου Οζγκιούρ Φερχάτ που έβρισε με σκαιό τρόπο τον κ. Ιλχάν Αχμέτ , όπως επίσης δεν ήταν τυχαίο το ξέπλυμα που κάποιοι επιχειρούν να κάνουν προς όφελος των Εγκαθέτων.

Παρατηρώντας τα κείμενα των ενημερωτικών ιστοσελίδων που συνδέονται με το Τουρκικό Προξενείο, παρατηρήσαμε ότι από αυτά απουσιάζει το όνομα του κ. Ιλχάν Αχμέτ ενώ αντιθέτως σημειώνεται εμφατικά η παρουσία των κκ Οζγκιούρ Φερχάτ, Ιμάμ Τζανέρ και Ερδέμ Χουσεΐν ανάμεσα σε αυτούς που συμμετείχαν στις επετειακές εκδηλώσεις.

Έφθασαν μάλιστα στο σημείο να “εξαφανίσουν” από τις κεντρικές φωτογραφίες τον κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Σε αυτό βεβαίως να προσθέσουμε και τις σκηνοθετημένες σέλφι που κυκλοφορούν στα προφίλ των Εγκαθέτων, όπου αναγράφεται πως ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ τον Έλληνα Πρωθυπουργό οι Τζανέρ, Χουσεΐν και λοιποί Εγκάθετοι.

Τέλος να επισημανθεί ότι σε ορισμένες ενημερωτικές ιστοσελίδες που συνδέονται με το τουρκικό προξενείο αναφέρεται η 14η Μαΐου ως “Επέτειος Προσάρτησης της Κομοτηνής στην Ελλάδα”.

Για την ιστορία ο Οζγκιούρ Φερχάτ ένα 24ωρο μετά δεν είχε αναφερθεί στις επετειακές εκδηλώσεις ενώ μόλις  ο μεσημέρι σήμερα ανήρτησε δίγλωσσο κείμενο που βεβαίως άλλα λέει στα ελληνικά κι άλλα στα τουρκικά όπου αναφέρει “Παρευρέθηκα στην επίσημη τελετή που έγινε για την 104η επέτειο από την προσάρτηση της Κομοτηνής στην Ελλάδα μετά τη βουλγαρική κατοχή και την προσωρινή γαλλική διοίκηση!”

Τα υπόλοιπα στα συνημμένα

Αρθρογράφος