Στην γραμμή Κυρ. Μητσοτάκη και ο Στ. Κασσελάκης για την Θράκη

14 Μαΐου 202421:16

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Επίσκεψη στην Μουφτεία Κομοτηνής, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κος Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την παρουσία του στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα Ελευθέρια της Θράκης, όπου και συνάντησε τον Μουφτή Κομοτηνής Δρ. Τζιχάτ Χαλήλ.

Η παρουσία του κ. Στ. Κασσελάκη είχε αρκετά στοιχεία θεσμικού χαρακτήρα όπως αρμόζουν και στον ρόλο του ως Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως.

Η επίσκεψη του κ. Στ. Κασσελάκη στον Μουφτή Κομοτηνής, στέλνει κι ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα τόσο στον Λαό της Μειονότητας όσο και στο τουρκικό παρακράτος.

Μετά το καθαρτήριο κάλεσμα του Κυρ. Μητσοτάκη για την Θράκη, ο Στ. Κασσελάκης έπραξε ακριβώς το ίδιο, τιμώντας τον θεσμό του Θρησκευτικού Ηγέτη της Μειονότητας, όπως ορίζει το Εθνικό και Διεθνές Δίκαιο.

Ταυτόχρονα, έστειλε το δικό του μήνυμα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην περιοχή καθώς και σε όσους παρασύρθηκαν από την πολιτική διγλωσσία και την υποκρισία του Εγκαθέτου Οζγκιούρ Φερχάτ.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Στέφανος Κασσελάκης:
Σήμερα στην Κομοτηνή, στην παρέλαση για τα 104 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης.
Τιμούμε όσους θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας. Χρέος μας στις γενιές που πέρασαν και σε αυτές που θα έρθουν η υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.
Νιώθω περήφανος που είδα εδώ στην Κομοτηνή την ειρηνική συμβίωση ανθρώπων διαφορετικών καταβολών.

Αντί Επιλόγου

Το καθαρτήριο κάλεσμα του Κυρ. Μητσοτάκη στην Θράκη – Το Ουλάν Μπατόρ μονόδρομος για τον Μουράτ Ομέρογλου;

Αρθρογράφος