Ο Οζγκιούρ Φερχάτ νομιμοποιεί και την πολιτική φράξια (DEB-ΚΙΕΦ) του παρακράτους

12 Μαΐου 202419:47

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στη προεκλογικού χαρακτήρα γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της παράνομης και παρακρατικής ΤΕΝΚ, και με συνοπτικές διαδικασίες, διεξήχθη ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της οργάνωσης.

Ουσιαστικά επρόκειτο για μία προσχηματική διαδικασία την οποία επέβλεπαν ο αναπληρωτής ψευδομουφτής Κομοτηνής κ. Φεχίμ Αχμέτ και η Εγκάθετη Περβίν Χαϊρουλλάχ, από την BAKES-ΠΕΚΕΜ.

Πρόεδρος της παράνομης οργάνωσης επαναπροσδιορίσθηκε ο κ. Σεντάτ Χασάν που κατέρχεται κι ως υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο της πολιτικής φράξιας του πολιτικού ισλάμ DEB-ΚΙΕΦ ο οποίος και απευθύνθηκε στους παρισταμένους λέγοντας:

«Υπάρχει μια γενική πεποίθηση ότι η Ένωση Τουρκικών Νέων Κομοτηνής είναι η καρδιά της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Αυτή η γενική άποψη μας φέρει μεγάλη ευθύνη. Βασικός στόχος αυτού του ιστορικού ιδρύματος, όπου επισκέπτονται και φιλοξενούνται όλοι οι επίσημοι και ανεπίσημοι επισκέπτες από το εξωτερικό, είναι να κρατήσει τους νέους μας σε ενότητα και αλληλεγγύη τόσο πολιτιστικά όσο και κοινωνικά. Όλα τα μαθήματα και οι εκδηλώσεις που διοργανώνουμε είναι προς αυτή την κατεύθυνση».

Στην συνέχεια το ιστορικό μέλος όλων των παρακρατικών σχημάτων του Προξενείου κ. Mustafa Aliçavuş και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ramadan Molla Ali έλαβαν τον λόγο κι αναφέρθηκαν στη σημασία των ευρωεκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Εκτός των αιρετών εντύπωση προκαλεί η παρουσία του βουλευτή της Νέας Αριστεράς κ. Οζγκιούρ Φερχάτ, ο οποίος και φαίνεται ότι έχει πλήρως υποταχθεί στα κελεύσματα του βαθέος παρακρατικού συστήματος της Θράκης.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ της ΤΕΝΚ , έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Sedat HASAN
Γενικός Γραμματέας: Cahit HALİL
Ταμίας : Furkan PAŞA NASUF
Μέλος: Esma MUSTAFA
Μέλος: Elif MOLLA İSMAİL MEMET
Μέλος: Serdar HACIOĞLU YALİL SİARDUFM
Μέλος :Özkan HALIDUDİŞİM
Μέλος : Günay KENAN AMET

Αρθρογράφος