Ποιός θέλει να “αμνηστεύσει” το παρακράτος εκθέτοντας τον Πρωθυπουργό;

15 Μαΐου 202411:42

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο ΠΑΜΘ Χρ. Τοψίδης και οι Μέντορές του προσπαθούν να ξεπλύνουν τους Εγκαθέτους και να τους βάλουν στο ίδιο κάδρο με το Κράτος και την Νομιμότητα.

Οι ίδιοι δε ΔΕΝ φρόντισαν να προβληθεί έστω και με σέλφυ με τον Κυρ. Μητσοτάκη η αξιόλογη καθ’όλα υποψήφια ευρωβουλευτής της Μειονότητας κ. Νουρτζάν Σούλογλου

Όσες σέλφυ κι αν βγάλουν εκτός πρωτοκόλλου εντός επιχορηγούμενου χώρου διασκέδασης , οι Εγκάθετοι και Θιασώτες Παρακρατικών Δομών Δήμαρχοι Ιάσμου και Κοζλουκεμπίρ (κατά δημόσια παραδοχή και ομολογία του Ερδέμ Χουσεΐν) δεν πρόκειται να νομιμοποιηθούν.

Ο δε Ερδέμ Χουσεΐν παραμένει αμετανόητος κι ακόμη και στην δική του ανάρτηση επιμένει στην ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ του δήμου Αρριανών.

Στις φωτογραφίες η εκδήλωση παρακρατικών και τουρκοδιαίτων Εγκαθέτων στο Μέγα Πιστό (Δήμος Ιάσμου) ανήμερα των Ελευθερίων και η παρουσία του Δημάρχου Αρριανών Ερδέμ Χουσεΐν στην παρακρατική γιάφκα της Τουρκικής Ένωσης Κομοτηνής.

Να επισημανθεί ότι μετά από τέτοιες φωτογραφίες οι Εγκάθετοι και τα φερέφωνά τους ισχυρίζονται πώς ό,τι κάνουν έχουν την ανοχή και την στήριξη του Πρωθυπουργού και τους επισήμου Ελληνικού Κράτους

Αρθρογράφος