Αγκινάρες α λα πολίτα από ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ της Κομοτηνής!

17 Μαρτίου 201408:21

Το παραδοσιακό εστιατόριο της Κομοτηνής, ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ , προτείνουν ένα διαφορετικό λαδερό Σαρακοστιανό πιάτο που απευθύνεται ακόμη και σε αυτούς που δεν νηστευουν με μία μικρή προσθήκη: Αγκινάρες αλά Πολίτα!

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό αγκινάρες κατεψυγμένες
  • χυμός 1 λεμονιού
  • άνηθος ψιλοκομμένος κατά προτίμηση
  • 3-4 πατάτες σε τέταρτα
  • 2 καρότα σε ροδέλες
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι φρέσκο
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι , τις αγκινάρες και τα καρότα
  2.  Προσθέτουμε τον άνηθο, τις πατάτες, το λεμόνι και τα βράζουμε όλα μαζί βάζοντας νεράκι μέχρι να σκεπασθούν τα υλικά για μια ώρα περίπου
  3.  Στο τέλος μπορούμε να το αυγοκόψουμε για όσους στην οικογένεια ή στην παρέα δεν νηστεύουν

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr