Πνίγηκε 6χρονος στον Ίμερο Μαρωνείας Ν. Ροδόπης

27 Ιουνίου 202120:52
Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση ενός 6χρονου αγοριού στην παραλία του Ιμέρου Μαρωνείας-Σαπών στο Ν. Ροδόπης .
 
Συγκεκριμένα, υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες, το αγόρι μπήκε στη θάλασσα μαζί με τον πατέρα του, αλλά χάθηκε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και να υπάρξει άμεση κινητοποίηση.
 
Στις έρευνες για τον εντοπισμό του ανήλικου συμμετείχαν ένα σκάφος του λιμενικού και τρία ιδιωτικά σκάφη, όμως δυστυχώς πριν λίγο άλλοι λουόμενοι εντόπισαν το παιδί νεκρό.
 
Αυτή την ώρα μεταφέρεται στη στεριά για να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
 
Σύμφωνα με το maronnews το ασθενοφόρο κλήθηκε στις 19¨03 (όπως αναφέρθηκε από το ΕΚΑΒ) και έφτασε στο σημείο στις 19¨25 όπου παρέλαβε το σώμα το άτυχου αγοριού,. (στην αρχική του ανάρτηση το maronnews ανέφερε ότι ασθενοφόρο δεν είχε καταφθάσει μέχρι τις19.00)
 
Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η παραλία ως μη οργανωμένη δεν διαθέτει ναυαγοσώστη αν και η έλλειψη υποδομών παραθερισμού και αναψυχής στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών έχει απασχολήσει κατ’επανάληψη την κοινή γνώμη.
 
Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ: Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φέρεται το ανήλικο παιδί βρισκόταν με την οικογένειά του στην εν λόγω παραλία και ενώ οι γονείς ετοιμαζόταν να αναχωρήσουν, διέφυγε της προσοχής τους, μπήκε εκ νέου στο νερό χωρίς να το αντιληφθούν. Συνειδητοποιώντας την απουσία του, τον αναζήτησαν και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, λίγη ώρα αργότερα, με τη συνδρομή και του Λιμενικού Φυλακίου Μαρωνείας. (σ.σ. οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το σκάφος του ΛΣ ήρθε από Αλεξανδρούπολη)

Αρθρογράφος