Κάτοικοι του χωριού Κίζαρι στον περιφερειάρχη για το πρόβλημα με το τηλεοπτικό σήμα

21 Απριλίου 201618:09

Με αφορμή την έναρξη εκ μέρους της κυβέρνησης της δημόσιας διαβούλευσης του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες, αντιπροσωπεία των κατοίκων του χωριού Κίζαρι του νομού Ροδόπης , πλαισιωμένη από την πολιτευτή Ροδόπης με το κόμμα της ΝΔ , Βούλα Ελευθεριάδου, η οποία έλκει την καταγωγή της από το ίδιο χωριό, επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη Α.Μ-Θ Γιώργο Παυλίδη για να του θέσει το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης τηλεοπτικού σήματος στην περιοχή του χωριού, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα οι κάτοικοι να επιβαρύνονται με έξοδα πληρωμής συνδρομητικών τηλεοπτικών προγραμμάτων .

Ο περιφερειάρχης αφού εξέφρασε για άλλη μια φορά τον προβληματισμό του για την μη κάλυψη μεγάλης περιοχής της Α.Μ-Θ με τηλεοπτικό σήμα ,ανέφερε όλες τις ενέργειες του, οι οποίες όμως προσέκρουσαν στη βούληση της κυβέρνησης να μην συνεργασθεί με τους ιδιοκτήτες της ψηφιακής πλατφόρμας, με αποκορύφωμα την απόφαση της να απαγορευθεί οποιαδήποτε ανάμιξη της τοπικής αυτοδιοίκησης στο όλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr