Ποιός υπονομεύει την προβολή του κυβερνητικού έργου στην Ροδόπη;

11 Μαΐου 202420:53

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι κατά την σημερινή του επίσκεψη στο Ν. Ροδόπης ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας συμμετείχε σε σύσκεψη με τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ροδόπης,Μανώλη Ταπατζά, ενώ συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Φώτιο Μάρη, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, καθώς και με εκπροσώπους επιμελητηρίων και παραγωγικών φορέων στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Στο πρόγραμμα των συναντήσεων ή των επισκέψεών του δεν υπήρχε προγραμματισμός επαφών με τους Δημάρχους της Ροδόπης στις περιοχές των οποίων έχουν προγραμματισθεί σημαντικές παρεμβάσεις της Κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου. Επίσης, δεν γνωρίζουμε εάν συνοδευόταν ο κ. Χρ. Σταϊκούρας από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευρ. Στυλιανίδη.

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε για ποιόν λόγο θα έπρεπε ο κ. Χρ. Σταϊκούρας να συναντήσει μονον τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα κι όχι τον Μουφτή Κομοτηνής Δρ. Τζιχάτ Χαλήλ, ειδικά σήμερα που στελέχη του παρακράτους της Θράκης διοργάνωσαν παραθρησκευτική εκδήλωση με τον Ψευδομουφτή στην Ροδόπη.

Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα έπρεπε να συναντηθεί και με το τοπικό πολιτικό δυναμικό της Μειονότητας και να ανατρέψει την προπαγάνδα του τουρκικού παρακράτους κατά της Ελλάδας και της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ότι δήθεν καταδικάζουν τον Λαό της Μειονότητας σε οικονομική εξαθλίωση βάσει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.

Να επισημανθεί ότι οι Εγκάθετοι συνεργάτες του κ.Χρ. Τοψίδη και του κ. Εμμανουήλ Ταπατζά (Ριτβάν Χατζή Μεμέτ, ΡιτβάνΜολλάΙσά, Αχμέτ ΟσμάνΠεχλιβάν) συμμετέχουν ενεργητικά ή παθητικά στην διάδοση των παραπάνω ως υποστηρικτές των παρακρατικών δομών που ενισχύουν και το μειονοτικό κόμμα DEB/ΚΙΕΦ.

Να επισημάνουμε ότι στην Καβάλα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, συνοδευόμενος από βουλευτές της Π.Ε. Καβάλας, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στα Δημαρχεία Παγγαίου και Νέστου, στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας και στο Λιμάνι της Κεραμωτής, ενώ συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλο Τοψίδη και τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο, καθώς και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανο.

Στην Δράμα, επίσης, ο κ. Σταϊκούρας πραγματοποίησε συναντήσεις με βουλευτές, τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας, καθώς και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Δωρόθεο.

Αντί Επιλόγου

Χρήστος Σταϊκούρας: Τέσσερις παρεμβάσεις στην Π.Ε. Ροδόπης

Χρήστος Σταϊκούρας: Οκτώ σημαντικές παρεμβάσεις στην Π.Ε. Καβάλας

Χρήστος Σταϊκούρας: Πέντε σημαντικές παρεμβάσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην Π.Ε. Δράμας

Ο Οζκγιούρ Φερχάτ στηρίζει τα παράνομα Kuran Kursu

Αρθρογράφος