Ο Ιωάννης Βεζυργιαννίδης στην Δράμα: ‘’ένας άνθρωπος από τον δικό μας τόπο, στην δική μας Ευρώπη’’

11 Μαΐου 202400:45

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βεζυργιαννίδης Ιωάννης συνόδευσε τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα στην επίσκεψη του στην πόλη της Δράμας την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, παρουσία του Βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη και του Προέδρου της ΔΕΕΠ Δράμας Αλέξανδρου Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με πολίτες, εμπόρους και επαγγελματίες στην αγορά της πόλης, και συζητήθηκαν, τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και ο Νομός, όσο οι αναπτυξιακές δυνατότητες τους.

Το απόγευμα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βεζυργιαννίδης Ιωάννης μετείχε σε σύσκεψη με στελέχη των οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Δράμας. Στην σύσκεψη συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα για την βέλτιστη οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας και την αποτελεσματικότερη προβολή και διάχυση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Της σύσκεψης προήδρευσε ο Υπεύθυνος εκλογικού αγώνα ΑΜΘ της ΝΔ Σάκης Ιωαννίδης και μετείχε μεταξύ άλλων η Υποψήφια Ευρωβουλευτής Ανδρούλα Παράσχου  ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Αν. Μακεδονίας ΤΕΕ Απόστολος Παυλίδης.

Ο κύριος Βεζυργιαννίδης επανέλαβε σε όλες τις συναντήσεις την προσωπική του δέσμευση να εργαστεί για την πρόοδο και ανάπτυξη της περιοχής, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που παρέχει η συμμετοχή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ως ‘’ένας άνθρωπος από τον δικό μας τόπο, στην δική μας Ευρώπη’’ όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αρθρογράφος