Ο Δήμαρχος Μύκης νομιμοποιεί τις παρακρατικές δομές του Προξενείου

7 Φεβρουαρίου 202314:24

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο Δήμαρχος Μύκης  κ. Ριντβάν Ντεληχουσεήν είναι ο Νο 5 διώκτης της Ελευθερίας της έκφρασης στην Θράκη.

Ο Δήμαρχος Μύκης,όμως,απειλεί τον Ελληνικό Στρατό, τους Έλληνες Εκπαιδευτικούς που πράττουν το καθήκον τους, την υπουργό Παιδείας αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Μουράτ Ομέρογλου και των εγκαθέτων της Άγκυρας.

Ο Δήμαρχος Μύκης την ίδια στιγμή που ο Μελβούτ Τσαβούσογλου απειλούσε την Ελλάδα ήταν με τον Ριντβάν Αμέτ (Δήμαρχο Αρριανών) και τον Οντέρ Μουμίν (Δήμαρχο Ιάσμου)  είναι ομοτράπεζοί του σε τράπεζες συσκέψεων, στο τουρκικό ΥΠ.ΕΞ. ή σε άλλες εκδηλώσεις παρακρατικών δομών.

Όπως έχουμε επισημάνει “μπορεί οι Έλληνες Πολίτες ως ιδιώτες να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε συναθροιση ή συνάντηση αλλά οι Έλληνες Αιρετοί ελέγχονται από υπερκείμενες δομές.”

Έλληνες Δήμαρχοι σε ρόλο επίσημων μειοδοτών;

Το ίδιο ισχύει και για άλλες ενέργειές του, όπως η σημερινή: το λογότυπο του Δήμου Μύκης  βρίσκεται σε κοινό έγγραφο-ανακοίνωση της παρακρατικής δομής της παράτυπης άτυπης και παράνομης παρακρατικής δομής γνωστής ως ΑΣΕΜΤΔΘ, και της παράνομης -με απόφαση Αρείου Πάγου- πρώην ΤΕΞ  όπως και τη Παραμουφτείας Ξάνθη, με αφορμή την συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες κατοίκους των σεισμοπλήκτων περιοχών στην Τουρκία.

Παρόμοιο έγγραφο κυκλοφορεί και από τις παραμουφτείες Θράκης

Στα εικονιζόμενα έγγραφα αναφέρεται ότι “ως Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης, η είδηση ​​ενός μεγάλου σεισμού μας συγκλόνισε βαθιά που σημειώθηκε στη μάνα πατρίδα Τουρκία της επαρχίας Kahramanmaraş στην περιοχή Pazarcık έπληξε και τις επαρχίες Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya και Hatay. .

Εμείς, ως Συμβουλευτική επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια φιλανθρωπική εκστρατεία για να μοιραστούμε τον πόνο των αδελφών μας και να δείξουμε ότι είμαστε μαζί τους αυτές τις δύσκολες μέρες.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας βοήθειας που ξεκίνησε από τη συμβουλευτική επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, η οικονομική βοήθεια που θα συγκεντρωθεί για να παραδοθεί στους σεισμόπληκτους στη μάνα πατρίδα Τουρκία, μέσω των επιτροπών και ιμάμηδων στα χωριά :
στο νομό Ροδόπης κτλ”

Ως γνωστόν, οι παραμουφτείες είναι η κορυφή της πυραμίδας των παρακρατικών δομών που λειτουργούν στην Θράκη με την χρηματοδότηση της Τουρκίας μέσω των δομών του Προξενείου που χρηματοδοτούν ένα παραθρησκευτικό σύστημα που προωθεί το πολιτικό ισλάμ της παραερντογανικής παρακρατικής σέκτας στην Θράκη.

Το “φιλάνθρωπο” πολιτικό ισλάμ στην Θράκη

 

Αρθρογράφος