Βραβεύθηκαν ο Μίμης Δομάζος και η κόρη του Πόπη για την προσφορά τους στην φιλοζωία και τον αθλητισμό

23 Απριλίου 202423:30

Στη ζεστή ατμόσφαιρα του Αμφιθεάτρου «Αντώνης Τρίτσης» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το Σάββατο 20 Απριλίου η παρουσίαση του ανανεωμένου προφίλ της ΠΦΠΟ, στην εκδήλωση με θέμα : «Πρόληψη – Διάσωση Ανθρώπων-Ζώων και Οικοσυστημάτων» με εισηγήτριες την πρόεδρο κα Άννα Τοσούνογλου και την υπεύθυνη της Ομάδας Παιδείας κα Χριστίνα Νομικού.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν  ο κ. Θανάσης Λασκούδης μέλος του  Δ.Σ. της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών  Πολιτικής Προστασίας και η κα Σοφία Παυλάκη μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας.

Η ΠΦΠΟ βράβευσε το σκυλί διασώστη της ΕΠΟΜΕΑ (Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ελλάδας) Σούγκαρ και τον Στρατηγό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου κο Μίμη Δομάζο και την κόρη του κα Πόπη Δομάζου για το «Ευ Αγωνίζεσθαι και την Ευγενή Άμιλλα» στον αθλητισμό και την προσφορά τους στην φιλοζωία. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μίμη Δομάζου είναι η πρώτη δωρεάν ακαδημία για παιδιά με μόνο αντίτιμο τροφή για τα αδέσποτα.

Χαιρετισμό έκαναν η ομάδα της Alma Libre με τον κ. Βαγγέλη Συνοδινό και η ομάδα Dog’s Voice με την κα Έλενα Δέδε.

Ο συντονισμός της εκδήλωσης έγινε από τον δημοσιογράφο κ. Σωτήρη Σκουλούδη.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Μάρσα Δημοπούλου Ειδική Γραμματέας για τα Ζώα Συντροφιάς εκ μέρους του Πρωθυπουργού, η κα Ελευθερία Μωραϊτάκη Εντεταλμένη Υγείας Ζώων της Περιφέρειας Αττικής εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής, η κα Πελαγία Βιδάλη εκπρόσωπος ΥΠΑΑΤ εκ μέρους του Υφυπουργού κου Αυγενάκη, η κα Γιώτα Πούλου Βουλευτής και Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ εκ μέρους του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κος Γιώργος Αποστολόπουλος από την Κεντρική και Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ εκ μέρους του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, η κα Καλομοίρα Αγαπητού από την Διεύθυνση Δασών, η κα Εμμανουέλα Τερζοπούλου Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και πλήθος άλλων φορέων, δημοσιογράφων, συλλόγων μας και εθελοντών.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ο ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων, η εταιρεία καλλυντικών Juliette Armand, το ξενοδοχείο Μάτι, το Ris Project  η Dream Team , ο φωτορεπόρτερ κ. Νίκος Χριστοφάκης

Αρθρογράφος