Οι 2 βουλευτές (ΚΙΝ.ΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ) , οι 2 Δήμαρχοι και οι άλλοι 13 που θέλουν να μας λυντσάρουν…

15 Ιουλίου 202213:58
Δεν θα υποκύψω σε φοβέρες. Δεν θα δειλιάσω μπροστά σε κίβδηλες διώξεις. Όχι γιατί είμαι ήρωας. Ένας απλός άνθρωπος είμαι, Θρακιώτης εξ επιλογής και όχι εξ αίματος που φοβάμαι γιατί μεγαλώνω ένα παιδί και θέλω να ζήσω σε μια κοινωνία ειρήνης και καταλλαγής Αλλά ο ανθρώπινος φόβος δεν είναι ικανός να αναστείλει αυτό που τόσο αγαπώ και είναι η ερευνητική δημοσιογραφία και η ελευθερία της έκφρασης.
 
ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, Μπουρχάν Μπαράν ΚΑΙ Huseyin Zeybek – Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΕΦ της κ. Cigdem Asafoglu.
 
ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ κκ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ και ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και τα αρμόδια τοπικά όργανα των κομμάτων.
 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΥ ΘΡΑΚΟΜΑΧΟΥ Evripidis Stylianidis- Ευριπίδης Στυλιανίδης
 
Το ίδιο ισχύει και για τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη του οποίου ο δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος κ. Ριντβάν Μολλά Ισά συνυπογράφει το σχετικό κείμενο.
 
Το Υπουργείο Εσωτερικών θα ασχοληθεί και με τους δύο Δημάρχους που συμμετέχουν στην πρωτοφανή για τα ελληνικά κι ευρωπαϊκά δεδομένα απόπειρα λυντσαρίσματος;
 
 

1- ΤσιγδέμΑσάφογλού (ÇiğdemAsafoğlu) – Πρόεδρος του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας -ΚΙΕΦ (DEB) 

δεν διστάζει να χαρακτηρίσει το μειονοτικό κόμμα ως «τουρκικό», ενώ δηλώνει ότι η μειονότητα είναι «εθνική και θρησκευτική». «Είναι τουρκικό κόμμα, αλλά είναι ένα επίσημο κόμμα του ελληνικού κράτους, απλά έχει ιδρυθεί από Τούρκους και αυτή τη στιγμή η πρόεδρος του κόμματος είναι μια Τουρκάλα»

2- Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (HüseyinZeybek) – Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης 

Τον Νοέμβριο του 2021, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσείν Ζεϊμπέκ, ανέφερε  «Η Τουρκία είναι κοσμικό κράτος σε αντίθεση με την Ελλάδα». Υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, στήριξε τις παράνομες Παράλληλες Δομές που χρηματοδοτούνται από το Τουρκικό ΥΠΕΞ

3- ΜπουρχάνΜπαράν(BurhanBaran) – Βουλευτής ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Ξάνθης 

Τον Απρίλιο του 2022, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,ΜπουρχάνΜπαράν, παρέστη σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία.

4- Ριτβάν Αχμέτ (RıdvanAhmet) – Δήμαρχος Αρριανών 

Ανήκει στον σκληρό πυρήνα των τουρκοφρόνων, μετατρέπει τον Δήμο Αρριανών σε ισλαμικό γκέτο με χαρακτηριστική αναφορά την Φιλύρα όπου κατασκεύασε μνημείο για πράκτορα της ΜΙΤ που σκοτώθηκε στο Πραξικοπημε της 15/7/2016

5- ΡιτβάνΝτελή Χουσεΐν (RıdvanDelihüseyin) – Δήμαρχος Μύκης 

Την 28η Οκτωβρίου 2019, ο Δήμαρχος Μύκης προτίμησε να βρεθεί στην Τουρκία από το να είναι παρών στις εκδηλώσεις του Δήμου. Τότε το Viadiplomacy επικοινώνησε με τον ΡιτβάνΝτελή Χουσεΐν. Στην ερώτηση γιατί προτίμησε την Τουρκία, η απάντηση ήταν: γιατί έτσι γούσταρα (ας το διαψεύσει)

6- Μουσταφά Αλή Τσαούς (MustafaAliÇavuş) – Πρώην Πρόεδρος του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας -ΚΙΕΦ (DEB) 

Ο κ. Μουσταφα Αλή Τσαβούς είχε χαρακτηρισθεί από τον τουρκοψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ ως ο “Ντενκτάς της Θράκης”.

7- Χουσεΐν Μπαλτατζή (HüseyinBaltacı) – Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) 

Τον Ιούλιο του 2021, ο Έλληνας υπήκοος,  Χουσεΐν Μπαλτατζή, σε εκδήλωση του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής,για το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.

8- Αϊδήν Αχμέτ (AydınAhmet) – Πρόεδρος του «Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης» (BTTÖB) 

Αυτοδιορισμένος πρόεδρος «Τούρκων δασκάλων», χωρίς να έχει διδάξει πουθενά

9- ΠερβίνΧαϊρουλλάχ (PervinHayrullah) – Γενική Διευθύντρια της Πολιτιστικής Εκπαιδευτικής Εταιρίας της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης (Π.ΕΚ.Ε.Μ.) (BAKEŞ) 

Σύμφωνα με τα όσα «αποκαλύπτει» ο Δήμαρχος Ιάσμου ,η κ. Περβίν Χαϊρουλλάχ είναι για ειδικές αποστολές, μορφωμένη κι επηρεάζει και το άτυπο και παράνομο όργανο της Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονότητας και σε αυτήν οφείλεται η διαγραφή των Ιλχάν Αχμέτ και Οντέρ Μουμίν.

10- ΟζάνΑχμέτογλού (OzanAhmetoğlu) – Πρόεδρος της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» (İTB) 

Πρόεδρος του παρανομου σωματειου «ΤΕΞ», δημοσιογραφος, από τους βασικους πυρήνες του Προξενείου στην Ξάνθη

11- ΣεδάτΧασάν {SedatHasan) – Πρόεδρος της «Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας» Κομοτηνής (GTGB) 

Αυτοδιορισμένος πρόεδρος ενός ακόμα παράνομου οργανισμού νεολαίας. Θεωρείται από τους πιο σκληροπυρηνικούς του προξενικού μηχανισμού

12- ΟζγκιούρΦερχάτ (ÖzgürFerhat) – Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ 

Μεσω αυτού ο Πρόξενος Ομερογλου εξαναγκασε τον ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ να εξισώνει τα μειονοτικά δικαιώματα με την ισλαμο-εκτουρκισμένη αριστερά και να θεωρεί ότι η υπεράσπιση των μειονοτικών δικαιωμάτων περνάει μέσα από νόθευση αποτελεσμάτων.

13- Οζτζάν Μεχμέτ (ÖzcanMehmet) – Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιάσμου 

Σύζυγος της Προέδρου ΚΙΕΦ Ασάφογλου. Συνεργάτης της Περβιν Χαιρουλαχ σε ΚΔΑΠ στα Αρριανα, δημοτικός σύμβουλος Ιασμού

14- ΤζανέρΙμάμ (CanerImam) – Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιάσμου 

Ο αντίπαλος του Οντερ Μουμιν στον Ιασμο, χρησιμοποιείται από το Προξενείο γι ανα συνεργασθεί με τον Κυρ. Αμούτζα, ο πρώτος που μιλησε για «τουρκική κοινότητα» στον Ιασμο.

15- Ερδέμ Χουσεΐν (ErdemHüseyin) – Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρριανών 

Μαζί με τον Οζγκουρ Φερχάτ  θεωρείται ο αγαπημένος του Μουρατ Ομερογλου, Φαρμακοποιός, συνέβαλε στην παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού καθυβρίζοντας τις αρχές .Αντίπαλος του νυν δημάρχου Ριτνβαν Αμετ

16- ΡιτβάνΜολλάΙσά (RıdvanMollaİsa) – Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κομοτηνής 

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κομοτηνής ανήκει στις δομές του πολιτικού ισλάμ, τον προωθεί ο Τούρκος πρόξενος για υποψήφιο βουλευτή ΠΑΣΟΚ με στόχο ν ‘ανατραπεί ο Ιλχαν Αχμετ.

17- Αχμέτ Καρά (AhmetKara) – Πρόεδρος του Συνδέσμου Σχολικών Εφορειών Μειονοτικών Σχολείων.

Ο Αχμέτ Καρά ήταν αυτός που το 2019, πριν τις δημοτικές εκλογές στην Ξάνθη, αρνήθηκε την Γενοκτονία των Ποντίων

Οι «17» του Τουρκικού Προξενείου που θέλουν να «λιντσάρουν» δημοσιογράφο στην Κομοτηνή – Ανάμεσα τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Αρθρογράφος