bigilla

Bigilla Πικάντικη κρέμα φασολιών

25 Νοεμβρίου 201119:16

bigillaBigilla Πικάντικη κρέμα φασολιών από τη Μάλτα


συστατικά

½ κιλό φασολάκια πλατιά

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 λεμόνι

1 μικρή καυτερή πιπερίτσα

8 σκελίδες σκόρδο

1 ματσάκι μαϊντανό

λίγη φρέσκια μέντα

αλάτι

οδηγίες

1.Βάλτε τα φασόλια σε νερό από το προηγούμενο βράδυ, αλλάζοντας το νερό τουλάχιστον 3 φορές.

2.Βράστε τα φασόλια σε νερό για μιάμιση ώρα και μετά στραγγίξετέ τα. Πολτοποιήστε τα.

3.Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε. Σερβίρετέ το κρύο ή ζεστό σα σνάκ, πάνω σε ψωμί ή σαν ντιπ.

Από το βιβλίο Μαγειρεύοντας με τον Peter – οι καλύτερες συνταγές από τα δύο πρώτα του βιβλία“, του Peter Dacoutros. Εκδόσεις Klabb Kotba Maltin.

http://www.gourmed.gr



Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr