Ένα ακόμη ατόπημα του ΚΙΕΦ θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και ασφάλεια

25 Μαρτίου 202013:23

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Το εθνικιστικό και διχαστικό μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ με δελτίο τύπου και σχετικές αναρτήσεις προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα απαξίωσης έναντι των Ελληνικών Θεσμών αλλά και των αρμοδίων της περιοχής που έχουν αναλάβει τον συντονισμό για την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης από τον κορονοϊό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥXθες o πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης ανακοίνωσε την απαγόρευση της κυκλοφορίας που ξεκίνησε να ισχύει…

Gepostet von Dostluk Eşitlik Barış am Montag, 23. März 2020

Το ηγετικό ιερατείο του ΚΙΕΦ χωρίς σεβασμό στην ανθρώπινη υπόσταση και αψηφώντας τους λειτουργούς που υπηρετούν το αγαθό της δημόσιας υγείας, βρήκε αφορμή από μία ανακοίνωση του Γ.Ν. Ξάνθης για να εξαπολύσει ανυπόστατες κατηγορίες και να δημιουργήσει καχυποψία απέναντι στην Ελληνική Πολιτεία διασπείροντας ψευδείς κι ανυπόστατες φήμες.

Η σωστή κατά την γνώμη μας τεχνοκρατική διατύπωση του δελτίου τύπου με χωροταξική αναφορά στην διασπορά των κρουσμάτων, αποσκοπούσε (χωρίς βεβαίως επαρκώς να τεκμηριωθεί) στην ορθή ενημέρωση και εξυπηρετούσε το δημόσιο συμφέρον.

Το ΚΙΕΦ και η Πρόεδρός του αντί να παραδειγματισθούν από τα όσα συμβαίνουν εντός κι εκτός Χώρας και Ελληνικής Θράκης, αντί να προστατέψουν με κάθε τρόπο συμπολίτες, ομοεθνείς, ομόδοξες κι ομόφρονες, εναρμονίζονται σε μία περίεργη τακτική της πληττόμενης από τον κορονωϊό Τουρκίας ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Σύμφωνα με επιδημιολόγους σε Ιταλία και Ελλάδα, τα θύματα στην Λομβαρδία αλλά και στην ελληνική επαρχία οφείλονται στον “κλειστό” τρόπο λειτουργίας των κοινωνιών , στον συγχρωτισμό της “κοινότητας” και την “υπέρμετρη” κοινωνικότητα.

Το λάθος που εκμεταλλεύθηκε το ΚΙΕΦ και κυρίως ΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ είναι αυτό της Ελληνικής Πολιτείας που ακολουθεί μία συντηρητική στεγνή ενημέρωση χωρίς την παρουσίαση αντικειμενικών παραμέτρων, δίκην αποφυγής πανικού!

Τα αποκλεισμένα χωριά στην Καστοριά μας έχουν δείξει ήδη τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται σε περιοχής πληττόμενες από τον ιό.. Αν συμβεί κατι ανάλογο στην Διομήδεια και την Κεσσάνη ή τον Εχίνο; Τότε θα βγουν οι κύριοι του ΚΙΕΦ να κατηγορήσουν το Ελληνικό Κράτος για πρακτικές καταπίεσης και ρατσισμού;

Μπορεί στην Τουρκία των  80+ εκ. κατοίκων να μην υπολογίζει κανείς τα θύματα και η ανθρώπινη ζωή να μην έχει μεγάλη σημασία, στην μικρή Ελλάδα του 21ου αιώνα κάθε ζωή έχει την δική της μοναδική κι ανυπολόγιστη αξία!

Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να εφαρμόσει την κείμενη νομοθεσία και να στηρίξει κατ’αυτόν τον τρόπο τις ηρωϊκές προσπάθειες του ιατρουγειονομικού προσωπικού της Χώρας.

ΥΓ: Μόλις ανακοινώθηκε ότι ένας ηλικιωμένος είναι το πρώτο θύμα του κοροναϊού στην Ξάνθη. Πρόκειται για έναν 77χρονο από τον Εχίνο Ξάνθης ο οποίος είχε σοβαρά άλλα προβλήματα υγείας και κατέληξε την Τρίτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του xanthi2.gr.Το τεστ για τον κοροναϊό έγινε στον ηλικιωμένο έγινε πριν το θάνατο καθώς υπήρξε συσχέτιση και με άλλα κρούσματα στον οικισμό και το αποτέλεσμα ήρθε μετά το θάνατο και επιβεβαίωσε ότι ήταν θετικός στον κοροναϊό.

Αρθρογράφος