Ελάτε να μαγειρέψουμε με την κυρία Κρυσταλλία στο ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ της Κομοτηνής!

7 Σεπτεμβρίου 201720:26

Η μαγειρική είναι έμπνευση, πάθος, δημιουργία, ανάγκη και απόλαυση. Είναι αγάπη και έχει έναν τρόπο μοναδικό και αξεπέραστο να ενώνει την οικογένεια, τα ζευγάρια, τις παρέες και τις κουλτούρες του κόσμου.

Για την Κομοτηναία μαγείρισσα κυρία Κρυσταλλία η μαγειρική είναι παιχνίδι, είναι δημιουργία , είναι πρόκληση , είναι ΙΔΕΕΣ ΓΕΥΣΕΩΝ. Την απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή  στις 16.00 από το  STAR Βορείου Ελλάδος  και μαζί με εμάς μαθαίνουν όλοι και εκτός Κομοτηνής  την συνεισφορά του τόπου μας στη Θρακιώτικη Γαστρονομία.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 17.30, η Κυρία Κρυσταλλία καλεί τα παιδιά της Κομοτηνής (και όχι μόνον) σε «Μαγειρέματα και Ζυμώματα» που αλλού;στο ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ, το πρωτοποριακό κατάστημα παιχνιδιών της Πόλης μας, που γιορτάζοντας τα 14 χρόνια συνεχούς παρουσίας του στις καρδιές γονιών και παιδιών, συνεχίζει να δείχνει σε όλους μας  πως η απόλαυση και η γεύση μπορούν να συνδυασθούν με το δημιουργικό παιχνίδι.

Μικροί μάγειρες και μαγείρισσες θα συναγωνίζονται την κυρία Κρυσταλλία στο μαγείρεμα, το ψήσιμο, το στόλισμα και στο σερβίρισμα μοναδικών φαγητών και γλυκών.

Παράλληλα, θα μαθαίνουν οι μικροί μας φίλοι πόσο σημαντικό είναι να τρώνε σωστά και καλά για να είναι γεροί, δυνατοί, υγιείς και να ανταπεξέρχονται σε όλες τις δυσκολίες της καθημερινότητας!

Εκπλήξεις, μεζεδάκια κ δωράκια περιμένουν μικρούς και μεγάλους!

 

 

Αρθρογράφος