Το ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ γιορτάζει τα 14 χρόνια λειτουργίας του και προσφέρει: ΣΧΟΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ με 20 ευρώ, ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ με 15 ευρώ!

30 Αυγούστου 201700:47

Ακούγεται απίθανο, απίστευτο κι όμως είναι αληθινό! Ένα κατάστημα της τοπικής αγοράς συναγωνίζεται σε τιμές και ποιότητα ακόμη και τις μεγάλες επώνυμες αλυσίδες.

Το ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ μεγαλώνει , εξελίσσεται όπως άλλωστε οι φίλοι και οι πελάτες του! Για το 2017 αποφάσισε να μην ξοδέψει χρήματα σε διαφημίσεις και καταλόγους  και έτσι η Δανάη, ο Γιώργος και η Χριστίνα είναι τα καλά πνεύματα του οικογενειακού προϋπολογισμού των Κομοτηναίων.

Ο κάθε μαθητής ή μαθήτρια, μπορούν να φύγουν με τους γονείς τους από το ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ με ΓΕΜΑΤΗ ΤΣΑΝΤΑ και με ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ!

Με 8-15 ευρώ  για τσάντες νηπιαγωγείου και 10-50 ευρώ για όλες τις σχολικές τσάντες το ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ΕΠΩΝΥΜΕΣ κι ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ τσάντες από εταιρίες που έχουν αποδειχθεί αξιόπιστες επί σειρά ετών με πολλά χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή τσάντας.: DIAKAKIS, PAXOS, GIM, I-BAG, SANTORO

Όλα τα σχολικά είδη είναι επώνυμα, ελεγμένα και απολύτως ασφαλή για τα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα σε πολύ οικονομικές τιμές, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στο ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ να καλύψει με 20 ευρώ τις απαιτήσεις της σχολικής λίστας!

Στο ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ θα βρείτε επίσης και όλον τον «συνοδευτικό εξοπλισμό» όπως φαγητοδοχεία και υδροδοχεία/παγουρίνο, κασετίνες και είδη γραφείου σε εξίσου ανταγωνιστικές τιμές!

Επισκεφθείτε το ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ και ανακαλύψτε τα κρυμμένα μυστικά του!!!

Αρθρογράφος