ΔΕΕΠ Ροδόπης: Αγνοείται….

15 Σεπτεμβρίου 202200:14

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Σε πρόσφατο άρθρο μας είχαμε επισημάνει ότι εντύπωση προκαλεί η απόλυτη αφωνία των εκπροσώπων της ΝΔ στην Θράκη , των ΔΕΕΠ, αλλά και κάποιων προβεβλημένων στελεχών τους, τα οποία δεν φαίνεται να προβάλλουν και να στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική και ειδικά την καθαρτήρια παρέμβαση του Έλληνα Πρωθυπουργού για την Θράκη.

Γιατί οι ΔΕΕΠ Θράκης δεν στηρίζουν τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ;

Παραμένει ακατανόηση η απουσία της ΔΕΕΠ Ροδόπης στην πρόσφατη παρουσία υψηλόβαθμου κλιμακίου της ΝΔ αλλά και κατά την επίσκεψη της υφυπουργού κ. Ζέττας Μακρή (μ’εξαίρεση την παρουσία του μαχητικού για τα δεδομένα του κόμματος κ. Δάνου Εμμανουηλίδη της ΔΗΜΤΕ Μαρωνείας- Σαπών) κι ακόμη πιο περίεργη η σιωπή του Προέδρου της κ. Γιάννη Τζαμπάζη, (απορίας άξιον πώς βρέθηκε στα Αμάραντα) ενώ και στα μέσα κοινωνκής δικτύωσης δεν φαίνεται να δραστηριοποιείται και ν’ασχολείται με τα τεκταινόμενα της περιοχής, η ΔΕΕΠ.

Αναζητείται το στίγμα της ΔΕΕΠ Ν. Ροδόπης

Χαρακτηριστική είναι και η απουσία της ΔΕΕΠ Ροδόπης από την 86η ΔΕΘ, όπου σε αντίθεση με ό,τι είχαμε καταγράψει πέρυσι, συναντήσαμε μόνον την κ. Αλη Ογλου Φεραλ, πολιτευτή της ΝΔ στην Ροδόπη.

Γιάννης Βεζυργιαννίδης: Η Κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη ενδιαφέρεται για την Θράκη (video)

Δεν γνωρίζουμε εάν είναι υπεύθυνη η προσωπική τακτική του Ευρυπίδη Στυλιανίδη που θέλει να ελέγχει κάθε τι κομματικό και να προβάλλεται ως ο σωτήρας της Ροδόπης ή οφείλεται στην αντίληψη του κ. Γιάννη Τζαμπάζη για την πολιτική μέσα από lobbying και ομάδες συμφερόντων.

Ο ίδιος, όπως και οι συνάδελφοί τους στην ΔΕΕΠ δεν έχουν μέχρι στιγμή παρουσιασει κάποιο αξιόλογο έργο με απήχηση στην κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή, κι αυτό ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Αντί επιλόγου ας θυμηθούμε το πρώτο κείμενο που γράψαμε άμα τη αναλήψει της Προεδρίας ελέω ισορροπιών και ισορροπιστών, με την επισήμανση ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται ιδιαίτερη προσέγγιση του ΠΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου με τον κ. Γιάννη Γκαράνη, Δήμαρχο Κομοτηναίων και γνωστό υβριστή του Κυρ. Μητσοτάκη και της κ. Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο ex officio νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης και η “Γέφυρα του Γκαράνη”

Αρθρογράφος