Στο Run Greece 2019 και ο Α.Σ. ΑμεΑ «Κότινος»!

22 Σεπτεμβρίου 201919:18

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Με 35 αθλητές συμμετείχε ο  Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» –για μία ακόμη φορά–  στο Run Greece 2019, δίνοντας και αυτή τη χρονιά το δικό τους “παρών” σε μία ακόμη ακόμη μαζική ανεξάρτητη εκδήλωση μαζικού αθλητισμού!

Οι αθλητές, οι προπονητές και τα μέλη του Α.Σ. ΑμεΑ «Κότινος» με μπροστάρη τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Τοπτσή συμμετείχαν στην ειδική διαδρομή με αφετηρία τον Σταθμό του ΟΣΕ αποσπώντας τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα και τις επευφημίες των θεατών αλλά και των συναθλητών τους!

Εκτός απο τους συνοδούς των αθλητών, την ομάδα πλαισίωσαν με την στήριξή τους η γιατρός κ. Έφη Ελευθεριάδου, η ομάδα των εθελοντριών του Ερυθρού Σταυρού, ο κ. Δημήτρης Κελεμίδης Πρόεδρος της «Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου» (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) , η Χορηγός και μέλος του συλλόγου κ. Μαρία Πετροπούλου με το γνωστό κατάστημα ορθοπεδικών ειδών στην Αλεξανδροόυπολη και ανώνυμοι εθελοντές που στήριξαν την ομάδα του ΑΣ ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ στην σημερινή προσπάθεια.

Να επισημανθεί η διαρκής συμπαράσταση στον σύλλογο που παρείχαν οι διοργανωτές του Run Greece ΣΕΓΑΣ, Δήμος Αλεξανδρούπολης και ΠΕ Έβρου (ο κ. Δημήτρης Πέτροβιτς είναι και μέλος του συλλόγου).

Την δική του ηθική στήριξη παρέσχε στον σύλλογο και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παύλος Μιχαηλίδης.

Το ΔΣ του Συλλόγου και ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τοπτσής αφού ευχαρίστησαν έναν έναν χωριστά τους προαναφερθέντες, εξέφρασαν την ευχή και την πεποίθηση ότι και η νέα αθλητική χρονιά που ξεκινά από την 1η Οκτωβρίου 2019 θα είναι δημιουργική και τελέσφορη.

Ο ΑΣ ΑμεΑ«ΚΟΤΙΝΟΣ», είναι ο μοναδικός σύλλογος της Αλεξανδρούπολης αλλά και του Νομού Έβρου, που δραστηριοποιείται σε αυτό το ιδιαίτερο αντικείμενο, δηλαδή της προσφοράς των ευκαιριών άθλησης και όχι μόνο, στα Άτομα με Αναπηρία, σωματική και νοητική, σε όλες τις ηλικίες και είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ). Στο σύλλογο, λειτουργούν ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής και ιππασίας για Άτομα με Αναπηρία ενώ αθλούνται πάνω από 100 αθλητές και αθλήτριες, σε όλα τα δυνατά επίπεδα, απλής ατομικής άθλησης, αρχαρίων, αγωνιστικού αθλητισμού και πρωταθλητισμού. Οι αθλητές του συλλόγου, συμμετέχουν σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ και λαμβάνουν μέρος σε μαζικές ανεξάρτητες εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως το Run Greece.

Αρθρογράφος