Σούπα με παντζάρι, λάχανο και μοσχάρι

19 Ιανουαρίου 201620:52

Η εκδοχή του Ανδρέα Λαγού για τη διάσημη, κατακόκκινη ρωσική σούπα μπορς με μοσχαράκι γίνεται το αγαπημένο σας πιάτο τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Αρθρογράφος

blank
Ανδριανή Λοϊζίδου
Η Ανδριανή έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Νομική στο Cambridge της Αγγλίας. Έχει δουλέψει σε διεθνούς φήμης εκδοτικούς οίκους και έχει διδάξει Αγγλικό Δίκαιο σε Ακαδημαϊκό επίπεδο.