4 τρόποι, για να μην αναβάλλετε τη γυμναστική

13 Μαΐου 201417:04

Έχετε εντάξει ή προσπαθήσατε τουλάχιστον να εντάξετε τη γυμναστική στη ζωή σας, αλλά πάντα κάτι γίνεται και αναβάλλετε το γυμναστήριο… Κακώς, πολύ κακώς! Για να μην πέφτετε λοιπόν στην παγίδα της καθιστικής ζωής, σας δίνουμε κάποιες ιδέες:

1. Να κανονίζετε να πάτε στο γυμναστήριο μαζί με μια φίλη σας ή με τον σύντροφό σας.
Eτσι θα έχετε κάποιον που θα σας το θυμίζει και δεν θα σας αφήνει να τεμπελιάζετε. Ειδικά αν η φίλη σας είναι πιο “ταγμένη” και αφοσιωμένη στη γυμναστική από εσάς.

2. Μην μένετε νηστική.
Αν αισθάνεστε άτονη, κουρασμένη και αδύναμη, με αποτέλεσμα να μην έχετε όρεξη για γυμναστική, τότε κάτι συμβαίνει. Μάλλον δεν έχετε πάρει ενέργεια από τις τροφές που έχετε καταναλώσει. Να προτιμάτε ένα σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνη, όπως ένα βραστό αυγό και μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης), που καλό είναι να το καταναλώνετε 2 ώρες πριν από τη γυμναστική σας. Ετσι θα έχετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να ασκηθείτε.

3. Nα παίρνετε σίδηρο.
Mε το σίδηρο θα έχετε αρκετή ενέργεια για να ανταποκρίνεστε στα καθημερινά σας καθήκοντα και στις δύσκολες και φορτωμένες ημέρες σας, ενώ θα έχετε περισσότερη διάθεση και ενέργεια για να γυμναστείτε.

4. H άσκηση φέρνει περισσότερη άσκηση.
Όσο περισσότερο γυμνάζεστε τόσο περισσότερα αποτελέσματα θε βλέπετε στο σώμα σας. Για αυτό λοιπόν, ξεκινήστε και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Ετσι θα θέλετε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο, για να βελτιωθείτε ακόμα πιο πολύ…
mother.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr