PB141356 - Αντίγραφο

Κινητοποιήσεις εργαζομένων της ΠΕ Ροδόπης σε συμπαράσταση των ΙΔΑΧ

14 Νοεμβρίου 201212:21

PB141356 - ΑντίγραφοΣτάση εργασίας και συγκέντρωση  πραγματοποίησαν την Τετάρτη από τις 12 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στην Π.Ε Ροδόπης

 συμπαραστεκόμενοι στους 17 συναδέλφους τους, αορίστου χρόνου που τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Οι εργαζόμενοι έχουν συγκροτήσει επιτροπή αγώνα ενάντια στις απολύσεις συναδέλφους τους , με σχέση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Επισήμαναν πως τα νέα μέτρα αποτελούν «ταφόπλακα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που θέτουν σε διαθεσιμότητα τους υπαλλήλους ΙΔΑΧ και με προέκταση στο πολύ άμεσο μέλλον και στους μονίμους υπαλλήλους» εκφράζοντας την κατηγορηματική τους αντίθεση.

Σύμφωνα με το μέλος της επιτροπής κ. Μαρκάκη αυτήν την στιγμή οι εργαζόμενοι αορίστου χρόνου αντιμετωπίζουν την διαθεσιμότητα, την υποχρεωτική μετάταξη με συνέπεια την περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων τους και την διατάραξη της οικογενειακής και προσωπικής τους ισορροπίας ή την απόλυση.

Ας σημειωθεί τέλος ότι οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους, πρόκειται να πραγματοποιήσουν παράσταση, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, την Πέμπτη.

http://www.youtube.com/watch?v=wNMqHqCoKKY

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr