pamth

Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ

28 Αυγούστου 201217:50

pamthΜε 20 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα, στην Κομοτηνή, το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ.

Μεταξύ των σημαντικότερων θεμάτων που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω:

-Έγκριση 5ης τροποποίησης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης του Οικονομικού Έτους 2012.

-4η τροποποίηση προγράμματος Τεχνικών Έργων ΠΑΜΘ.

-Γνωμάτευση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων, που αφορά την τροποποίηση της 448/27-06-2011 ΑΕΠΟ της εταιρίας «ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΒΕΕ», Π.Ε. Ροδόπης.

-Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου: «Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο, ισχύος 250Kw», από την εταιρεία με διακριτό τίτλο «ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε.» που πρόκειται να ιδρυθεί στην κτηματική περιοχή Αγ. Θεοδώρων του Δ. Κομοτηνής, Π.Ε Ροδόπης.

-Έγκριση όρων παραχώρησης χρήσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης της έκτασης και των επ’ αυτής εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού και ορισμός νομίμου εκπροσώπου για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης παραχώρησης.

-Θεσμοθέτηση Ημέρας Μνήμης.

-Προγραμματική Σύμβαση με το Δ.Π.Θ. για το έργο με τίτλο: «Διαχείριση επιφανειακών νερών της ευρύτερης περιοχής του Ανατολικού Δέλτα του Ποταμού Νέστου, της Π.Ε. Ξάνθης, για τη βέλτιστη ικανοποίηση αρδευτικών αναγκών και τη βελτίωση της ποιότητας των υπόγειων νερών».

 

 

-Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου «Διάνοιξη δασικού δρόμου αντιπυρικής προστασίας Γ΄ κατηγορίας – Γέφυρα Παπάδων – Πέρασμα Τμ. 1ο», της Π.Ε. Δράμας.

 

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr