Τα ΤΕΘ Ν. Ροδόπης στηρίζουν το έργο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του ΔΑΔΑΑ

11 Μαρτίου 201923:17

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Οι Εθνοφύλακες της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ», κατόπιν πρωτοβουλίας του Ταξίαρχου κ. Γεώργιου Χατζηγεωργίου, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και των άριστων δεσμών με την τοπική κοινωνία, πραγματοποίησε δωρεές σε δύο φορείς της πόλης μας, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και το Σύλλογο ΔΑΔΑΑ.

Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι αντίστοιχη συμβολική πράξη αλληλεγγύης και προσφορά είχε ως παραλήπτη το ΕΕΕΕΚ Υφαντών.

Η παράδοση – παραλαβή των ειδών της δωρεάς του τάγματος έλαβε χώρα την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 09:00 το πρωί στο Ειδικό Δημοτικό και στις 9:30 στα γραφεία του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ (Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, κατάστημα Κ2).

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ σε ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Ταξίαρχο κ. Γ. Χατζηγεωργίου και σε όλα τα μέλη του τάγματος για τη γενναιόδωρη προσφορά τους

Η δωρεά αφορούσε υλικό για την οργάνωση δυο νέων αιθουσών, της μουσικής και της αισθητικής αγωγής, που δημιουργήθηκαν το σχολικό έτος 2018-2019. Η παράδοση – παραλαβή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/02/2019 στον χώρο του σχολείου.

Οι μαθητές, το προσωπικό και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου αλλά και το ΔΣ του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης ευχαρίστησαν θερμά τον Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Χατζηγεωργίου, τα στελέχη των ΕΔ, του Διοικητές των Ταγμάτων ΤΕΘ Ν. Ροδόπης και τους Εθνοφύλακες για την διαρκή κοινωνική προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Όπως ανέφερε ο Ταξίαρχος, οι Εθνοφύλακες συγκέντρωσαν χρήματα στην ετήσια γιορτή τους για την κοπή της βασιλόπιτας και θέλοντας να δείξουν την αγάπη τους προς την κοινωνία της Κομοτηνής και ενισχύοντας την εξωστρέφειά τους αποφάσισαν να στηρίξουν δύο δομές στην περιοχή μας.

«Όλοι οι εθνοφύλακες είναι από τη Ροδόπη, είναι πολίτες αυτής της κοινωνίας, και κάνουν αυτές τις δράσεις για να δείξουν πόσο ενεργοί πολίτες είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηγεωργίου.

Αρθρογράφος