Οργισμένη η Πειραιώς με Μέτιο – Καταπίνει αμάσητα η Περιφέρεια τις παροχές Τσίπρα για την ΑΜΘ

14 Νοεμβρίου 201716:17

Αν κάποιος κάνει το κόπο και προσθέσει τα έργα που ανακοίνωσαν τις τελευταίες δύο ημέρες οι υπουργοί της κυβέρνησης, θα βγάλει ένα ποσό το οποίο είναι από εποχές “Παλιού Πασοκ”. Σταθακης, Φάμελος, Σπίρτζης και Κουρουμπλής μοίρασαν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε έργα τα οποία δεν έχουν μπει ούτε καν στην διαδικασία σχεδιασμού. Αυτά τα εκατομμύρια έκαναν παρέλαση μετά από τα 170 εκ του Χρήστου Μέτιου που μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα και τα οποία έχουν ένα κοινό με αυτά της κυβέρνησης, ασκήσεις επί χάρτου.

Αυτά είδαν στην Νέα Δημοκρατία και είναι οργισμένοι με τον Χρήστο Μέτιο αλλά και με τους Αντιπεριφεριάρχες του οι οποίοι σε καμιά δήλωση τους δεν εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για όλες αυτές τις παροχές. Μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όχι μόνο δεν προβληματίστηκε για τα εκατομμύρια χωρίς σχεδιασμό, αλλά και για το μόνο έργο που έχει προέλθει από ενέργειες της διακυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, τον κάθετο άξονα της Ξάνθης, το παρουσίασε σαν παρέμβαση Τσίπρα.

Ο Μιχάλης Αμοιρίδης βάζει τα πράγματα στην θέση τους

Μοναδική φωνή που προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στην θέση του ο οποίος με ανάρτηση του σημειώνει

Τα εκατομμύρια πέφτουν σαν το χαλάζι στην ΑΜΘ … μεταξύ άλλων πολλών, ο κος Σπίρτζης ξανανακοίνωσε δημοπράτηση κάθετου άξονα, φυσικά μόνο το πρώτο τμήμα!!! Από το Μάρτιο ο Πρόεδρος της Εγνατία Οδός ΑΕ, τον ‘’δημοπρατεί’’ κάθε μήνα και αντί να ζητάμε την παραίτηση του, σε λίγο θα του δώσουμε και συγχαρητήρια. Τα υπόλοιπα 40 χλμ μέχρι τη Ξάνθη, φυσικά δεν φαίνονται πουθενά στον ορίζοντα για την Εγνατία Οδό ΑΕ και ας αποτελούν έργο όχι μόνο ανάπτυξης αλλά και πρώτης ανάγκης για τις μετακινήσεις δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας. Με τα χρήματα που θα περισσέψουν από το αποτέλεσμα του διαγωνισμού -θα είναι αρκετά εκατομμύρια ευρώ- τι θα γίνει; Φοβάμαι ότι θα χαθούν αν από τώρα δεν διεκδικήσουμε να χρηματοδοτήσουν ακόμη ένα τμήμα του κάθετου άξονα.
Για να έχουμε μνήμη το συγκεκριμένο το προετοίμασαν οι ‘’κακοί’’ προηγούμενοι από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αυτοδιοικητικοί και κοινοβουλευτικοί και αποτελεί υποχρέωση της χώρας με βάση διακρατική συμφωνία Ελλάδας Βουλγαρίας του 1998!
Έργα υποδομής αναγκαία άμεσα στα λιμάνια του Πόρτο Λάγος, Αβδήρων πουθενά, τουριστικό τραίνο στα στενά του Νέστου, αρδευτικά έργα ανάσχεσης της υφαλμύρωσης και άλλα πολλά πουθενά … Τελικά οι ιθαγενείς που χαιρόντουσαν με τα καθρεπτάκια, συνεχίζουν να υπάρχουν;

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]