Ο Λ.Αυγενάκης στα Αρριανά:Η μειονότητα μπορεί να ελπίζει στη Νέα Δημοκρατία!

26 Ιανουαρίου 201822:50

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Με μία μικρή καθυστέρηση έφθασε στο Δημαρχείο του Δήμου Αρριανών ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης όπου τον υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο πρώην Δήμαρχος Οργάνης, ιατρός ΩΡΛ κ. Εμίν Εμίνογλου και  ο  Δήμαρχος Αρριανών κ. Αμέτ Ριτβάν με τους συνεργάτες του.

Τον κ. Λ. Αυγενάκη συνόδευαν ο κ. Γιάννης Βεζυργιαννίδης, η κ. Μάγδα Γιαμουστάρη, ο κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος και περιφερειακοί σύμβουλοι, η κ. Βούλα Ελευθεριάδου κ.α.

Μετά την ιδιαίτερη συνάντηση που είχε ο κ. Λ. Αυγενάκης με τον κ. Αμέτ Ριτβάν κατευθύνθηκε σε καφενείο του  χωριού Αρριανά όπου και άκουσε αιτήματα πολιτών, εκπροσώπων των καπνοπαραγωγών και είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί τους απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης προς το κόμμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σας ζητούμε να εμπιστευτείτε το κόμμα μας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κάνουμε ξανά την Ελλάδα υπερήφανη, παραγωγική και να φέρουμε ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο! Από εδώ, από τα Αρριανά του Νομού Ροδόπης, σας λέω ότι η μειονότητα δε θέλει ψηφοθηρικά δολώματα, αλλά πραγματικές λύσεις! Η μειονότητα μπορεί να ελπίζει στη Νέα Δημοκρατία.”

Με το τέλος της συνάντησης ο κ. Λ. Αυγενάκης και η συνοδεία του ανεχώρησαν για την Κομοτηνή όπου είχε προγραμματισθεί η κοπή πίτας του κόμματος.

 

Αρθρογράφος