Ο κόσμος το 2018

3 Φεβρουαρίου 201808:12

Την ετήσια έκδοση του Economist «Ο Κόσμος το 2018», θα παρουσιάσει η Hazlis & Rivas με ειδική εκδήλωσή της την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa στη Βουλιαγμένη.

Ο εκδότης Daniel Franklin θα παρουσιάσει τις προβλέψεις του Economist για το νέο έτος, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα θα αναλύσει την πορεία προς μια ισχυρότερη Ευρώπη, και ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί μαζί με την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου θα συζητήσουν την επόμενη ημέρα στην ελληνική οικονομία.

Την επιχειρηματική προοπτική σε Ελλάδα και Ευρώπη θα αναλύσουν επίσης ο Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, ο Dominique Bolli, head of government advisory, Henley & Partners και ο Βασίλης Ραμπάτ, πρόεδρος Δ.Σ., διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της Xerox Hellas.

Η Hazlis & Rivas επανεκδίδει φέτος το The World in 2018 στα Ελληνικά με την αποκλειστική άδεια του Economist. Η έκδοση θα εμπεριέχει και ενότητες για την Ελλάδα και την Κύπρο, όπου αρθρογραφούν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Αναστασιάδης. Με τις αναλύσεις τους συμβάλλουν επίσης ο Σταύρος Μαλάς,ο Άγγελος Συρίγος και ο Θεοφάνης Τάσης.

Η ελληνική έκδοση Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2018 θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 μαζί με την Real News και έπειτα θα πωλείται στα καταστήματα Public.

Gold sponsor: Henley & Partners, Bronze sponsor: NN, Supporting sponsors: Chivas, Zolotas, Telecommunications provider: WIND, Exclusive innovation provider: Xerox, Logistics supplier: DHL, Contributor: Hellenic Petroleum, Wine sponsor: Gkirlemis Winery, AV Supporter: Sound & Visual K. Papathanasiou, Airline carrier: Aegean Airlines, IT sponsor: Sieben, Online communication sponsor: CNN Greece, Communication sponsors: Real FM, Real News, Real.gr, Enikos.gr

Αρθρογράφος