Νίκο Ανδρουλάκη και προσκυνάς το Προξενείο και ψεύδεσαι!

29 Ιανουαρίου 202322:19

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στο Komotinipress έχουμε έρθει αντιμέτωποι όχι μόνον με το τουρκικό παρακράτος και τους εγκαθέτους του Προξενείου, αλλά και με τα ενεργούμενά του που μας χλευάζουν, μας απειλούν και υπονομεύουν την  χειραφέτηση της Μειονότητας!.

Σε αντίθεση με τα όσα έχει διακηρύξει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, σήμερα απέδειξε ότι δεν διαφέρει  στο παραμικρό από όσους ο ίδιος κατηγορεί.

Το Προξενικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. της Θράκης βρυχάται ξανά…

Τοποθετώντας τον Νο3 διώκτη της ελεύθερης και δημοκρατικής σκέψης στην Θράκη, κ. Μπουρχάν Μπαράν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. στην Ξάνθη, ουσιαστικά ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ την ρητορική αλλά και τις πρακτικές των εγκαθέτων του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή.

Σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε ένα φοβερό και συγκλονιστικό μήνυμα στην Τουρκία: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Σύμφωνα με την στάση του Νίκου Ανδρουλάκη, “όποιος πολιτικός υποκύπτει και συντάσσεται στο τουρκικό παρακράτος, όποιος στηρίζει επιλογές της Τουρκίας ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ πράττει ορθώς κι επιπλέον ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ!”

Ακόμη , χειρότερα, μπορεί Έλληνας Βουλευτής, υποταγμένος στο τουρκικό παρακράτος να προπηλακίζει , να απειλεί και να συντάσσεται με παρακρατικά συστήματα που απειλούν συναδέλφους Βουλευτές , δημοσιογράφους και αντιφρονούντες από την Μειονότητα!

Μετά από τις σημερινές επιλογές του Νίκου Ανδρουλάκη, ποιός Έλληνας Πολιτικός, θα τολμήσει να υπερασπισθεί την Μειονότητα, ποιός Ενεργός Πολίτης θα τολμήσει ν’αντιταχθεί στο τουρκικό παρακράτος;

Νίκο Ανδρουλάκη οφείλεις να δώσεις σε όλους εμάς κάποιες εξηγήσεις για τις επιλογές σου διαφορετικά θα θα μείνεις στην ιστορία ως τον πολιτικό που ΚΑΙ στηρίζει το τουρκικό Προξενείο ΚΑΙ ψεύδεται περί του αντιθέτου!

Ο “πατριωτικός ρεαλισμός” του ΠΑΣΟΚ και η Θράκη

Αρθρογράφος