Νέα σειρά οθονών από τη Samsung

19 Μαΐου 201409:43

Oθόνες που υπόσχονται σε καταναλωτές και επιχειρήσεις την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στην κατηγορία τους, συνδυάζοντας πρακτικό και κομψό σχεδιασμό, παρουσιάζει η Samsung.

Οπως υποστηρίζει η εταιρεία, “η UD590 προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και εντυπωσιακά ρεαλιστικά χρώματα, δημιουργώντας εικόνες που μοιάζουν αληθινές, με υψηλή ακρίβεια χρωμάτων. Η SD590 έχει σύγχρονο μινιμαλιστικό σχεδιασμό, διαθέτοντας ένα πολύ λεπτό, εξαιρετικά διακριτικό πλαίσιο, ενώ η SD390 διαθέτει τη νέα τεχνολογία Touch of Color (ToC)”.

Ετσι, η τεχνολογία 4K Ultra HD είναι πλέον διαθέσιμη και στον οικιακό χρήστη, μέσω της νέας UD590 των 28 ιντσών, η οποία προσφέρει τέσσερις φορές την ανάλυση των Full HD οθονών και ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας. Επίσης, με χρόνο απόκρισης 1ms, η UD590 υπόσχεται να προβάλλει ταινίες, παιχνίδια και διαδικτυακό περιεχόμενο, χωρίς θολά σημεία, για μια μοναδική εμπειρία θέασης. Εχει και δυνατότητα αναβάθμισης σε UHD, η οποία επιτρέπει τη μετατροπή περιεχομένου χαμηλής ανάλυσης σε ποιότητα εικόνας επιπέδου UHD, για πιο έντονες εικόνες.
Ακόμα, η UD590 διαθέτει τη λειτουργία Samsung Picture in Picture (PIP) 2.0, που είναι ιδανική για multitasking. Επίσης, υποστηρίζει ανάλυση σε Full HD και τη λειτουργία Picture by Picture (PBP), η οποία επιτρέπει τη σύνδεση δύο διαφορετικών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε μία οθόνη.

Ακόμα, διαθέτει λειτουργία game mode, μετατρέποντας μια σκοτεινή και θολή εικόνα σε φωτεινή και καθαρή, θύρα οθόνης και δύο υποδοχές HDMI για τη σύνδεση ηλεκτρονικού υπολογιστή και οπτικοακουστικών συσκευών. Ειδικότερα, η UD590 μπορεί να απεικονίσει Ultra HD περιεχόμενο από παιχνιδοκονσόλες, όπως το PlayStation 4 και το Xbox One, μέσω της θύρας HDMI 1.4. και διαθετει DP 1.2.

Από την άλλη, ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός των οθονών SD590 23,6 και 27 ιντσών, με ιδιαίτερα λεπτό πλαίσιο, επιτρέπει την παρακολούθηση περιεχομένου, χωρίς τίποτα να αποσπά την προσοχή του χρήστη. Οπως λέει η Samsung, “η SD590 διαθέτει ένα σχεδόν αόρατο πλαίσιο, το οποίο αφήνει μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης, ενώ συμπληρώνεται από μια κομψή μεταλλική βάση”.

Επιπλέον, η SD590 προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας, καθώς η ευρεία γωνία θέασης της οθόνης δημιουργεί φυσικά χρώματα και αναλογία αντίθεσης από κάθε γωνία εντός 178 μοιρών, χάρη στο PLS πάνελ. Με την τεχνολογία Magic Upscale, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε περιεχόμενο χαμηλής ανάλυσης, καθώς ελαττώνει την παραμόρφωση εικόνων κατά τη μετατροπή τους σε FHD. Η SD590 διαθέτει λειτουργία για παιχνίδια και υποδοχές για D-sub και για δύο HDMI.

Τέλος, διαθέτοντας την τεχνολογία της Samsung Touch of Color (ToC), η SD390 διακρίνεται για τον κομψό σχεδιασμό της. Επιπλέον, απαλό μπλε χρώμα αγκαλιάζει το λεπτό πλαίσιο ολόκληρης της οθόνης. Η SD390 προσφέρει, επίσης, ευρεία γωνία θέασης, τεχνολογίες Magic Upscale και FHD, game mode και θύρες D-sub και HDMI.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr