Κυκλοφόρησε και επίσημα το Google Keep

25 Μαρτίου 201310:19

Η Google ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα εφαρμογή σημειώσεων για την πλατφόρμα του Android, Google Keep.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του επίσημου blog της εταιρείας, που έκανε γνωστό πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη νέα web εφαρμογή στο drive.google.com/keep ή τη mobile έκδοση στο ηλεκτρονικό κατάστημα Play Store (για εκδόσεις Android 4.0 ή νεότερες).
Στόχος της εταιρείας είναι να πείσει τους χρήστες της να αφήσουν τα φυσικά σημειωματάρια, παρέχοντάς τους έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να σημειώνουν τις υπενθυμίσεις τους.

Από τη στιγμή που η εφαρμογή είναι στο Google Drive, θα μπορεί να συγχρονιστεί με όλες τις συσκευές, εκτός φυσικά από αυτές που είναι στο iOS ή στο Windows Phone λειτουργικό.

Υπάρχει επίσης ένα εργαλείο μετατροπής των φωνητικών σημειώσεων σε κείμενο, που στη συνέχεια αποθηκεύεται ή διαγράφεται αν δεν είναι πλέον χρήσιμο.

Με το Google Keep, θα μπορεί κανείς ακόμα να δημιουργήσει λίστες εργασιών, που θα ενσωματώνονται άμεσα στο Gmail.

Το πλεονέκτημα του Keep είναι πως μπορεί να σταθεί τόσο σαν μία ξεχωριστή εφαρμογή, αλλά και να ενσωματωθεί στις εφαρμογές που υπάρχουν ήδη στη «φαρέτρα» της Google.

Πηγή: techit.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr