“Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης” ενισχύουν για μία ακόμη φορά το έργο του ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδοπης!

22 Δεκεμβρίου 201808:17

“Οι Daughters of Penelope Komotinis Niriides Chapter 423 σας προσκαλούμε όλους για να στηρίξουμε με τη δράση μας τον Σύλλογο ΔΑΔΑΑ Για παιδιά και ενήλικες με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές ,αυτισμό και asperger!!”

Με αυτό το μήνυμα οι “Θυγατέρες της Πηνελόπης” για ακόμη μία φορά καλούν τους συμπολίτες μας για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι“Θυγατέρες της Πηνελόπης”, από την αρχή της ίδρυσης του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ βρέθηκαν στο πλευρό του ΔΣ ενισχύοντας ηθικά και οικονομικά τις προσπάθειες του.

Όπως τονίζει και η κ. Εύη Εξακοΐδου, Γραμματέας του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης “Το Σάββατο 22/12/2018 το πρωί (10:00-15:00) στην αρχή του πεζόδρομου της Βενιζέλου (από την πλευρά της Πλατείας μπροστά στο κατάστημα Πέτσα και Caltsedonia) θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά το “Δέντρο των Ευχών” που το διοργανώνουν οι “Θυγατέρες της Πηνελόπης” υπέρ του Συλλόγου μας. Η δράση αυτή είχε πέρσι μεγάλη επιτυχία και μας έδωσαν ευχές που μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε πιο δυναμικά.

Ελάτε και φέτος να στηρίξετε τις δράσεις μας και με κάθε αγορά μιας χριστουγεννιάτικης μπάλας των 2€ ή ενός δώρου ίδιας περίπου αξίας να μας δώσετε μια όμορφη ευχή…  και να αισθανθείτε τη μαγεία της προσφοράς γεμίζοντας τις καρδιές μας με συναισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης.”

Αρθρογράφος