Όταν τα παιδιά της ΔΑΔΑΑ συναντούν τις Θυγατέρες της Πηνελόπης..

8 Φεβρουαρίου 201707:35

Οι “Θυγατέρες της Πηνελόπης – Νηρηΐδες” έκοψαν την πίτα τους και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Πρόεδρος κ. Έλπη Μπλεκάτση παρέδωσε επιταγή για την ενίσχυση του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ. Όπως επισημαίνει και η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Εύη Εξακοΐδου:

“Το Δεντράκι των Ευχών που στολίσανε οι Θυγατέρες της Πηνελόπης Κομοτηνής, λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας, μας γέμισε με την αγάπη των συμπολιτών μας και μας έδωσε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας.

Χθες σε μια πολύ ζεστή εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Ανατόλια η Πρόεδρος του Τμήματος «Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης Νηρηίδες» κα. Έλπη Μπλεκάτση μας παρέδωσε το ποσό των 500 ευρώ και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την υπέροχη αυτή πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Όμως αυτό που μας συγκίνησε περισσότερο ήταν οι Κάρτες των Ευχών που μας παραδόθηκαν και ήταν γεμάτες ευχές, των συνανθρώπων μας που συμμετείχαν σε αυτή τη δράση, για υγεία, αγάπη, ευτυχία, τύχη, χαμόγελα, ελευθερία, ισότητα, χαρά, ευημερία, ειρήνη, δύναμη, γαλήνη, θαλπωρή, δημιουργικότητα…

Και αντευχόμαστε η φιλανθρωπία και η αλληλεγγύη να γίνει αυτοσκοπός όλων των ανθρώπων προς όσους τους έχουν ανάγκη…”

Αρθρογράφος