Οι επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. ενισχύουν το αίσθημα ασφαλείας των Κομοτηναίων – Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις οικιών, καταστημάτων και οχημάτων – Συνελήφθησαν οι δράστες!

11 Νοεμβρίου 201708:20

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, πέντε (5) διαρρήξεις οχημάτων, που διαπράχθηκαν την 8/9-11-2017, στην πόλη της Κομοτηνής.

Συνελήφθη στις 9-11-2017 το απόγευμα, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, ο δράστης, την 8/9-11-2017, διέρρηξε πέντε (5) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στην Κομοτηνή και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ενός από αυτά, δύο (2) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μετά την καταγγελία των περιστατικών, υπήρξε κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνες, με αποτέλεσμα να  εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 32χρονο.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Επίσης, εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, πέντε (5) κλοπές από καταστήματα και οικία, που διαπράχθηκαν την 6 και 7-11-2017,  στην πόλη της Κομοτηνής.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 39 και 27 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή κατά περίπτωση.

Συνελήφθη χθες (8-11-2017) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς ο 39χρονος δράστης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την 6 και 7-11-2017, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν τέσσερα (4) καταστήματα στην Κομοτηνή, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά δύο (2) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Επιπλέον, προέκυψε ότι την 6-11-2017 το απόγευμα, ο 27χρονος εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία του με 44χρονο ημεδαπό, μετέβη στην οικία του, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

 

Αρθρογράφος