Διορίστηκαν οι Τοποτηρητές στη Μουφτεία Ξάνθης – Κομοτηνής

17 Αυγούστου 201819:45

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δημοσιεύτηκε στην διαύγεια, διορίζεται προσωρινώς, και μέχρις αναλήψεως καθηκόντων από τον διοριζόμενο Μουφτή, τα καθήκοντα Μουφτή σε Τοποτηρητή, στη Μουφτεία Κομοτηνής και συγκεκριμένα στον ΤΖΙΧΑΤ ΧΑΛΗΛ του ΜΠΙΛΑΛ με Α.Δ.Τ. ΑΜ 904479, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 3 του ν.1920/1991.

Επίσης διορίζεται προσωρινώς, και μέχρις αναλήψεως καθηκόντων από τον διοριζόμενο Μουφτή, τα καθήκοντα Μουφτή σε Τοποτηρητή, στη Μουφτεία Ξάνθης και συγκεκριμένα στον ΜΠΙΛΑΛ ΚΑΡΑ ΧΑΛΗΛ του ΜΠΕΧΡΗ με Α.Δ.Τ. ΑΖ 412298, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 3 του ν.1920/1991.

Ο Βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Γρήγορης Στογιαννίδης μιλώντας στο Δίκτυο ΑΜ-Θ της ΕΡΤ για τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας ,για τους διορισμούς των τοποτηρητών σημείωσε «πως οι τοποτηρητές που διοριστήκαν με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι προσωρινοί και ο στόχος της κυβέρνησης είναι να δημιουργηθεί το κατάλληλο νομικό πλαίσιο για να μπορεί να εκλέγονται οι θρησκευτικοί ηγέτες της μειονότητας που είναι η Μουφτήδες».

(πηγή:ΕΡΤ/Συντάκτης Σαμή Καραμπουγιούκογλου)

Αρθρογράφος