koutouphs

ΑΡΟΝ, ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ! Του Θαλή Κουτούπη

11 Απριλίου 201213:18

koutouphsΔυστυχώς, στις σούβλες φέτος δεν θα γυρίζουν αρνιά, αλλά πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας! Ο ελληνικός λαός σταυρώνεται, χωρίς ορατό χρόνο Ανάστασης!

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΝΟΙ  ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ

Ακούω συνεχώς δίκαιες κραυγές (ακόμη κι από ενόχους!) ότι πρέπει επί τέλους να τιμωρηθούν, να φυλακισθούν και να δημευθεί η περιουσία των επίορκων Υπουργών, Βουλευτών και όλων των Κρατικών λειτουργών. Ορθότατα και άμποτε να γίνει. Δεν ακούω κουβέντα όμως για την τιμωρία, φυλάκιση και δήμευση της περιουσίας των τυφλών ταξιτζήδων, των αναπήρων που παίζουν ποδόσφαιρό, αυτών που εισπράττανε συντάξεις από ζόμπι συγγενείς τους, τις άτεκνες μανούλες, που έπαιρναν επίδομα πολύτεκνης, κι όλων αυτών, που με διάφορα κόλπα έκλεβαν τα λεφτά μου και τα δικά σας! Κιχ δεν ακούγεται γι’ αυτούς, από ΚΑΝΕΝΑ. Λες κι είναι αυτοί τα θύματα και οι νομοταγείς πολίτες οι θύτες! Δεν θα έπρεπε κι αυτοί τουλάχιστον να επιστρέψουν τα κλεμμένα;

ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ: ΠΡΟΣ ΤΙ;

Έγραφαν τα «Αποτυπώματα», πριν από οκτώ χρόνια, στις 5.4. 2004: «Γιατί δεν ξεκινάμε από την κατάργηση των στρατιωτικών παρελάσεων της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου; Τι προσφέρουν σήμερα;». Πόσο τραγικά επίκαιρο έγινε αυτό το σχόλιο, με τη θλιβερή εικόνα των εκτρόπων και της Αθήνας σε κλοιό; Είναι ένας α-νόητος, άχρηστος, αναχρονιστικός και ευρωβόρος «θεσμός», που επί τέλους πρέπει να σταματήσει και να αντικατασταθεί από ουσιαστικές και πραγματικά τιμητικές εκδηλώσεις για όσους Έλληνες «φύλαξαν Θερμοπύλες»!

Η ΣΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Π.Α.Μ.Ε.

«Σ’ ετούτα εδώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει». Γ. Ρίτσος. «Πιάνει» όμως βεβήλωση από το ΠΑΜΕ!

25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Οι μάσκες έχουν πέσει πολύ καιρό, αλλά οι περισσότεροι δεν θέλουν να δουν τα άσχημα πρόσωπα, που κρύβονταν πίσω τους! Αυτά τα εγκάθετα αριστερά γκρουπούσκουλα, που βεβήλωσαν και μόλυναν βάναυσα την επέτειο του εθνικού απελευθερωτικού αγώνα μας, χωρίς ίχνος σεβασμού στην ιστορία τού λαού μας και του πατριωτισμού, τον οποίο επικαλούνται συνεχώς προσβλητικά, στέλνουν ξανά, για πολλοστή φορά, ένα σαφές μήνυμα: Στόχος τους είναι η δούλωση της Ελλάδας σ’ ένα κόκκινο ολοκληρωτικό καθεστώς. Κι όμως οι αληθινοί ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ τα ανέχονται αδιαμαρτύρητα, υποτονθορίζοντας μερικές φορές χλιαρές αντιδράσεις, φοβούμενοι (;) να πουν την αλήθεια!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!…

Οι Αρχηγοί και τα στελέχη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν ήδη βγάλει τα μεγάλα μαχαίρια και αλληλοσφάζονται ανηλεώς, καλλιεργώντας έτσι… εύφορο έδαφος για την αναγκαστική (όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις) συνεργασία τους, μετά τις εκλογές. Κι αν κάποιος ρωτήσει, δεν σκεπτόσαστε καθόλου την πατρίδα και τον λαό, θα απαντήσουν: «Ωχ, μωρέ τώρα! Το βασικό είναι να βγω εγώ πρώτος (Σαμαράς), να μην καταβαραθρωθώ εγώ (Βενιζέλος) και τα υπόλοιπα είναι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ»!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΛΟΣ» ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ!

«Δεν αντιμετωπίζεται θέμα κατάργησης του ισχύοντος καθεστώτος του αγγελιοσήμου», δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης,  Γ. Κουτρουμάνης και συμπλήρωσε «το αγγελιόσημο θεσπίστηκε πριν από αρκετές δεκαετίες, για κοινωνικοασφαλιστικούς σκοπούς».

Όχι, που θα τολμούσε αυτή ή οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση να τα βάλει μα την κάποτε 4η και σήμερα 1η εξουσία, τα Μέσα Ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους!

Πρώτον, ο σχετικός νόμος είναι Χουντικός. Αφού βολεύει όμως τη μιντιακή εξουσία, είναι καλός!

Δεύτερον, η είσπραξη φόρων, τελών και εισφορών «υπέρ τρίτων»

είναι παράνομη κατά το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Τα Μέσα Ενημέρωσης κι οι δημοσιογράφοι όμως είναι -ως γνωστόν- «πιο ίσιοι από τους ίσιους»! Κι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που θα ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!

Δεν μπορώ να μη ΣΥΓΧΑΡΩ τον Μ. Χρυσοχοΐδη για την απόλυτα ασφαλή διεξαγωγή της παρέλασης, για τη συστηματική δίωξη του παρεμπορίου και για την επίσπευση οργάνωσης κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών. Να λοιπόν, που δεν έφταιγε η ΕΛ.ΑΣ., όπως χρόνια γράφουν τα «Αποτυπώματα», αλλά η έλλειψη σχετικής πολιτικής βούλησης! Σάς ευχαριστώ ειλικρινά, κύριε Χρυσοχοΐδη, ως Έλληνας πολίτης κι ελπίζω να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποτελεσματικότητα, ελπίζοντας ότι οι ενέργειές σας δεν αποτελούν απλώς προεκλογικό πυροτέχνημα. Και τότε, μακάρι να είστε στην ίδια θέση στην επόμενη κυβέρνηση!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΝΟΜΩΝ

Ο κανόνας είναι ότι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί ενεργούν απαλλαγμένοι από συμφέροντα  και πολιτικό κόστος. Ο Καθηγητής, κ. Γ. Μπαμπινιώτης έκανε την έκπληξη! Σαρξ εκ της σαρκός του αμαρτωλού συστήματος, άρπαξε την ευκαιρία της υπουργοποίησής του, για να στηρίξει την κάστα του, αποσυνδέοντας την εκλογή νέων Διοικήσεων των ΑΕΙ από τη χρηματοδότησή τους και περιφρονώντας ένα νόμο, που ψήφισαν 255 βουλευτές! Καθηγητής της ασέβειας προς τους νόμους, ο κ. Γ. Μπαμπινιώτης! (Υ.Γ. Ο Πρωθυπουργός «κάλυψε» τον Καθηγητή, Κι εσύ, Βρούτε;).

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr