andalousiano-Gazpacho

Ανδαλουσιανό Gazpacho

24 Ιουλίου 201216:00

andalousiano-GazpachoΑυτή η σούπα μας έρχεται κατευθείαν από την Ισπανία. Απλή, ολόφρεσκη, υγιεινή και νόστιμη, μπορεί να γαρνιριστεί στο τελείωμά της με ψιλοκομμένα λαχανικά, σέλινο και τριμμένο πάγο. Πιο καλοκαιρινή δε γίνεται.


Συστατικά

8 κούπες κρύο νερό

8 μεγάλες ντομάτες

1/4 φλ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

1 αγγούρι, ξεφλουδισμένο και τριμένο

1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη

1/3 φρατζόλας μουλιασμένο ψωμί, κομμένο σε μικρά κομμάτια

1/4 φλ. ελαιόλαδο

1/4 φλ. λευκό ξύδι

Αλάτι, πιπέρι

Περιγραφή Συνταγής

1.Ξεφλουδίζουμε, ξεσποριάζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες.

2.Τις ρίχνουμε σε βαθύ σκεύος με το νερό και το ελαιόλαδο.

3.Στο μπλέντερ ανακατεύουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ψωμί, το αγγούρι και τα κομματάκια της πιπεριάς μέχρι να γίνουν ένα ομογενές μείγμα.

4.Τα ρίχνουμε κι αυτά στο μπολ μας και αλατοπιπερώνουμε.

5.Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει σαν αλοιφή.

6.Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και σερβίρουμε.

Πηγή : lovecooking.gr

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr