Γιατί ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν υποψηφίους από τη Μειονότητα;

2 Μαΐου 202412:34

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Το επισυναπτόμενο άρθρο οψίμων θρακολόγων δημοσιολογούντων του κέντρου των Αθηνών δεν αναφέρει τα ακόλουθα στοιχεία του ρεπορτάζ:

1. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε δεχθεί συγκεκριμένες εισηγήσεις για υποψηφίους ευρωβουλευτές από την Μειονότητα όπου το ΠΑΣΟΚ έχει παραδοσιακά ερείσματα. Δυστυχώς, τέσσερα (4) στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, που ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί το μήνυμα των προηγουμένων εκλογών, του έδωσαν αρνητικές εισηγήσεις.

2. Στα σκληροπυρηνικά κέντρα αποφάσεων της προξενικής Μειονότητας προσπαθούν να αντιληφθούν τί ακριβώς σημαίνει η πολιτική ισχύς του Ιλχάν Αχμέτ που κατάφερε με όλο το τουρκικό σύστημα εναντίον του να λάβει 7.000 ψήφους και ν’αναδείξει μία ισχυρή τάση του εκλογικού σώματος που αντιτίθεται σθεναρά στις ομοιογενοποιητικες πρακτικές της Άγκυρας στην Θράκη.

3. Ο Νίκος Ανδρουλάκης (κυρίως) δεν επιθυμεί την ήττα του Κυρ. Μητσοτάκη στην Θράκη (μόνον) αλλά αποτελεί μέρος ενός μακρόπνοου σχεδίου για την αποδόμηση της Ελληνικής Κυριαρχίας στην Θράκη: στόχος του σκληροπυρηνικού τουρκοπροξενικού συστήματος είναι να τρομοκρατήσει κάθε αντιδραστικό και σκεπτόμενο Έλληνα Πολίτη (Χριστιανό ή Μουσουλμάνο) ο οποίος θα διστάσει, θα φοβηθεί, θα τρομάξει να αντιπαρατεθεί εκλογικά απέναντι στο Σύστημα..

4. Οι μηχανισμοί της παρακρατικής και παραερντογανικής σέκτας που χρηματοδοτεί την παρακρατική συμμορία της Θράκης θέλει να καθυποτάξει κάθε αντιδραστικό στοιχείο, ν’αποτρέψει την εμφάνιση νέων στελεχών που θα αντιταχθούν στο τοπικό τουρκικό παρακράτος και κυρίως να εξαφανίσει τον τωρινό εκπρόσωπο της Αντιπροξενικής Μειονότητας κ. Ιλχάν Αχμέτ αναδεικνύοντας

5α. Την αφωνία του Ελληνικού Κράτους απέναντι στα παραπάνω , καθώς η Αθήνα εμφανίζει μία ατολμία να στηρίξει όλους εκείνους (τους λίγους) που στέκονται απέναντι στους μηχανισμούς του τουρκικού παρακράτους που χρηματοδοτείται με 20 εκ ευρώ ετησίως για να αλλάξει τα δεδομένα στην περιοχή στα πλαίσια του σχεδίου αποσχιστικού εθνικισμού που ακολουθεί κι εφαρμόζει.
5β. Την ατολμία του Στ. Κασσελάκη (κι άλλων) να συμπεριλάβει ονόματα σε ψηφοδέλτια κατά του Προξενείου τα οποία θα γίνονται όλο και πιο δυσεύρετα, καθώς κανείς δεν θέλει να δει το όνομά του σε “φετβάδες” του τοπικού τουρκικού παρακράτους και του τοπικού πολιτικού ισλάμ .
5γ. Την εναλλακτική πολιτική οδό σε σχήματα που θα εγκρίνει βραχυπρόθεσμα το τουρκικό προξενείο, όπως είναι κάποιοι ελεγχόμενοι ή εξαρτώμενοι δήμαρχοι ή/και περιφερειάρχες που αγνοούν επιδεικτικά την Ελληνική Πολιτεία και την Έννομη Τάξη της Χώρας, στης οποία το Σύνταγμα έχουν ορκισθεί αλλά προς το παρόν απολαμβάνουν μία ιδιότυπη ασυλία ή ατιμωρησία.

6. Η παρακρατική σέκτα της Άγκυρας που ελέγχει το τοπικό παρακρατικό όργανό στην Θράκη , γνωστό και ως ΑΣΕΤΜΔΘ, θέλει να καταδείξει σε όσους αντιδρούν στον επερχόμενο “Αιώνα της Τουρκίας” ότι ματαιοπονούν και στο τέλος θα καταλήξουν οι “Ιφιγένειες” ενός ρομαντικού και ιδεαλιστικού αφηγήματος που η σκληρή πολιτική πραγματικότητα θα τους ισοπεδώσει.

7. Τα μέλη της παρακρατικής συμμορίας στην Θράκη που εφαρμόζουν τις εντολές της Άγκυρας, εξωθούνται στο να εφαρμόζουν τις εντολές των ανωτέρων τους, διότι αναγκάζονται και κυρίως εκβιάζονται λόγω της στήριξης που έχουν λάβει για να βρίσκονται στις συγκεκριμένες θέσεις από τις οποίες ασκούν εξουσία κι αποκτούν κύρος. Λ.χ. σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, εκλεγείς βουλευτής έλαβε 120.000 κατά την διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα, εκλεγείς δήμαρχος 80.000 ευρώ σε συσκευασία από βιβλιο-χαρτόκουτα κλπ

8. Μέσω μελών της συμμορίας , η Άγκυρα ελέγχει και στελέχη της Ελληνικής Διοίκησης που διατηρούν μία δήθεν ψύχραιμη στάση, αλλά ουσιαστικά αφήνουν τους μηχανισμούς του τουρκικού παρακράτους να δρουν ανεξέλεγκτοι με μία παθητική ανοχή που την βαφτίζουν ως αυτοσυγκράτηση.

9. Η Αθήνα προβληματίζεται έντονα για τα παραπάνω, αντιλαμβάνεται την αρνητική επίπτωση που έχει στο φρόνημα του τοπικού πληθυσμού η παραπάνω πραγματικότητα και προσπαθεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις

10. Να επισημανθεί ότι η ΝΔ στις προσεχείς ευρωεκλογές συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό της ΤΡΕΙΣ (3) ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ (Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, Σωτήρης Σέρμπος, Νουρτζάν Σούλογλου

Αντί Επιλόγου

Γιατί ο Χριστόδουλος Τοψίδης νομιμοποιεί δια της παρουσίας του το πολιτικό ισλάμ της DIYANET;

“Δείπνο καταλύσεως νηστείας” (ιφτάρ) παρέθεσε σε εκπροσώπους του πολιτικού ισλάμ ο ΠΑΜΘ κ. Χρ. Τοψίδης

Πρόκληση Μουσταφά Σεντόπ στην Κομοτηνή: “Η Θράκη έχει γίνει κρατική πολιτική της Τουρκίας!”

Ποιοί (δεν) ήξεραν αν/ότι ήταν υπόδικος ο κ. Μπουρχάν Μπαράν;

Γιατί μένουν αναπάντητα τα ψεύδη της Παρακρατικής Συμμορίας (ΑΣΕΤΜΔΘ) ;

Η κ. Ευγενία Νατσουλίδου συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του DEB/ΚΙΕΦ

Γιατί ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών νομιμοποιεί το παρακρατικό πολιτικό ισλάμ;

“Πολιτικό δίπορτο” παίζει ο Οζγκιούρ Φερχάτ στην Ροδόπη;

Συμφωνεί ο Αλ. Χαρίτσης με τις “παρακρατικές συμπάθειες” του κ. Χουσεΐν Ζεϋμπέκ;

Το τουρκικό παρακράτος αγνόησε την Ελληνική Πολιτεία στην Θράκη;

Αρθρογράφος