Ο Παρακρατικός βραβεύει τον Υπόδικο

2 Μαΐου 202423:12

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο ετεροκαθοριζόμενος προϊστάμενος παρακρατικής δομής κ. Οζάν Αχμέτογλου προφασιζόμενος την ανύπαρκτη συμβολή του υπόδικου ανεξάρτητου βουλευτή κ. Μπουρχάν Μπαράν (πρώην ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) στην (δήθεν) επίλυση του του κτιριακού προβλήματος του Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης και εξέφρασε το αίτημά του για περαιτέρω αύξηση των προσπαθειών.

Παρόντες στην προσχηματική βράβευση ήταν τα μέλη της Σχολικής Εφορείας και του Συλλόγου Γονέων κάποια εκ των οποίων είναι ενεργούμενα του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και των παραλλήλων δομών του τουρκικού παρακράτους στην Θράκη.

Ο Βουλευτής Ξάνθης Burhan Baran εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την επίσκεψη και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει πάντα το Μειονοτικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ξάνθης, ιδιαίτερα για την επίλυση του σχολικού κτιριακού προβλήματος.

Παρόντες στην κεκλεισμένων των θυρών προσχηματική βράβευση ήταν οι : Burhan Baran, Ozan Ahmetoğlu, Ersan Ömer, Bahri Belço,Selma Veli, ο Erdal Hocaoğlu, Şerife Mustafaoğlu, Reyhan Deli , Emine Eminoğlu.

Αντί Επιλόγου

Οι παρακρατικοί σκοταδιστές συνάντησαν τον Τούρκο Πρόξενο

Νέο ΔΣ ενός ακόμη “προξενικού συλλόγου” που προωθεί παράλληλες εκπαιδευτικές δομές

Αυτοί θα συνεχίσουν το έργο του Αχμέτ Καρά!

Με τις “ευλογίες” του παρακρατικού ψευδομουφτή ξεκίνησε και ο Σύνδεσμος Σχολικών Εφορειών Μειονοτικών Σχολείων

Ποιοί (δεν) ήξεραν αν/ότι ήταν υπόδικος ο κ. Μπουρχάν Μπαράν;

Παραμένει πρόεδρος της παράνομης ΤΕΞ ο Οζάν Αχμέτογλου

Αρθρογράφος