Χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης στο Kosmopolis!

20 Δεκεμβρίου 201818:21

Ένα ανεπανάληπτο ταξίδι φαντασίας, παιχνιδιού και διασκέδασης, για μικρούς και μεγάλους στο Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis Κομοτηνή.

Δεκάδες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, δημιουργικά εργαστήρια, και διαδραστικά παιχνίδια Χριστουγεννιάτικα bazaars, κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, προσφορά ζεστό κρασί, τοπικές γεύσεις και γλυκίσματα για όλους τους καλεσμένους.

Ζήστε την Μαγεία των Χριστουγέννων στο Kosmopolis Κομοτηνή, εκπλήξεις, χαμόγελα, παιχνίδια και δώρα για όσους συμμετάσχουν!

Kαθημερινά τα πρωινά από τις 11.00πμ με 2.00μμ και τα απογεύματα 5.30μμ με 8.30μ.μ.

Έναρξη εκδηλώσεων 21 Δεκεμβρίου στις 6.00μμ.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Την Παρασκευή 21/12/2018 στο Kosmopolis από τις 11:00 το πρωί έως το βράδυ, θα γίνει το ΜΠΑΖΑΡ του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Η Μαγεία των Χριστουγέννων στο Kosmopolis”, με υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα για τους αγαπημένους σας.

Η δράση διοργανώνεται με τη στήριξη του Εμπορικού Κέντρου Κοσμόπολις που μας παραχώρησε δωρεάν το χώρο και της εταιρείας AStrategy (Αντώνη Γραβάνη – Φελίνας Καζάκου) που επιμελήθηκαν προσωπικά την όλη εκδήλωση για τα παιδιά και τους γονείς του ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης!

Αρθρογράφος