Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στηρίζει τις δομές του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη

1 Σεπτεμβρίου 202217:10

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Σε πρόσφατο κείμενό μας είχαμε επισημάνει ότι “ο κ. Μπουρχάν Μπαράν, φέρεται να πρωταγωνισθεί σε ένα ακόμη “επεισόδιο” αμφισβήτησης της ίδιας της κοινοβουλευτικής λειτουργίας αλλά και των αρχών της παράταξής του καθώς προβάλλεται τις τελευταίες ημέρες στην Θράκη ως ένας εκ των διαφωνούντων (ομού μετά του κ. Χ. Ζεϋμπέκ) για το νομοσχέδιο του εκσυγχρονισμού των Μουφτειών, χωρίς όμως ο ίδιος να το έχει καταψηφίσει στην Βουλή.” και εκφράσαμε την απορία ” για την στάση που θα τηρήσει ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης και το ΚΙΝ.ΑΛ./ ΠΑΣΟΚ στα έργα και τα λόγια του κ. Μπουρχάν Μπαράν και ειδικώς στα όσα ψευδώς ισχυρίζεται;” [σσ να μην ξεχνάμε ότι ο Βουλευτής κ. Μπουρχάν Μπαράν είναι ο Νο3 διώκτης της ελευθεροτυπίας και της ελεύθερης πολιτικής έκφρασης στην Θράκη].

Σήμερα, σε εκτενή ανάλυσή μας περιγράψαμε όλο το παρασκήνιο που συνοδεύει  το επερχόμενο και προαναγγελθέν “θρησκευτικό πραξικόπημα” στους μηχανισμούς του οποίου εμπλεκόταν συνεκδοχικά το όνομα του κ. Μπουρχάν Μπαράν , βουλευτή ΚΙΝ.ΑΛ. Ξάνθης.

“Θρησκευτικό Πραξικόπημα” στην Μειονότητα – Υποταγή ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ- Τσέπελη στην Τουρκία;

Πριν προλάβει να “στεγνώσει το μελάνι” της ανάρτησης, ο ίδιος ο κ. Μπουρχάν Μπαράν επιβεβαιώνει από μόνος του την συμμετοχή στον προξενικό σχέδιο επιβολής του ανατρεπτικού, αναθεωρητικού ισλάμ στην Θράκη με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντί επιλόγου ή άλλων μεθοδολογικών ερωτημάτων παραθέτουμε σειρά άρθρων του  Komotinipress

Θράκη και Τουρκικό Προξενείο σε νέα επεισόδια – Ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Ο κ. Μπουρχάν Μπαράν εκθέτει το ΚΙΝ.ΑΛ ή ενεργεί κατόπιν εντολών Ν. Ανδρουλάκη;

Το “Σύνδρομο Μπουρχάν Μπαράν” (ΚΙΝ.ΑΛ.) και η πολιτική του λύση…

Πώς θα πορευθεί ο κ. Ν.Ανδρουλάκης στα παζάρια της Θράκης

ΚΙΝ.ΑΛ. και Μπ. Μπαράν πρέπει να επιλέξουν: Βουλή, “Ημισέληνο” ή παζάρια;

Αρθρογράφος