Τί δουλειά έχει ο φίλεργος Ταρκάν Μουλταζά με τους αργόσχολους παρακρατικούς;

20 Μαρτίου 202320:36

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρριανών κ. Ταρκάν Μουλταζά, μετά την συνάντηση με τον συγχωριανό του Σεντάτ Χασάν (ετεροπροσδιοριζόμενο “πρόεδρο” της πρώην ΤΕΝΚ) συναντήθηκε και μ’έναν άλλον αργόσχολο των Εγκαθέτων του Προξενείου κ. Αϊντίν Αχμέτ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Ταρκάν Μουλταζά, το θέμα συζήτησης με τον παραθεσμικό αργόσχολο προξενικό εγκάθετο ήταν η μειονοτική εκπαίδευση και η λειτουργία των δημοτικών μειονοτικών σχολείων στην περιοχή.

Προ ημερών συμμετείχε και σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα – κάλεσμα για την εγγραφή παιδιών στα μειονοτικά σχολεία.

Να υπενθυμίσουμε στο αναγνωστικό κοινό ότι ο κ. Αϊντίν Αχμέτ προΐσταται ενός παρανόμου , βάσει της ελληνικής νομοθεσίας, συλλόγου που τον στελεχώνουν συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί ή φέροντες τον τίτλο του εκπαιδευτικού χωρίς ενεργό συμμετοχή στην εκπαίδευση, προπαγανδίζοντας τις τουρκικές θέσεις στην Θράκη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κ. Ταρκάν Μουλταζά, μέσα από μία σειρά ενεργειών και συναντήσεων με τους Εγκαθέτους του Προξενείου, προσπαθεί – προφανώς- να κρατήσει τις ισορροπίες έχοντας απέναντί του τον Ριντβάν Αμέτ και τον Ερντέμ Χουσεΐν που έχουν ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά τους στους παρακρατικούς μηχανισμούς.

Μέχρι στιγμής , δεν έχουμε δει τον κ. Ταρκάν Μουλταζά να παρουσιάζει το πρόγραμμα του συνδυασμού του για τον Δήμο Αρριανών αλλά ούτε και να ασκεί κριτική στα πεπραγμένα του νυν Δημάρχου.

Αϊντίν Αχμέτ: Ο “δάσκαλος” του ΚΙΕΦ

Αρθρογράφος