“Τελειώνει” τον Μέτιο η Νέα Δημοκρατία – Αυγενάκης «Η ΝΔ δεν μοιράζει χρίσματα»

15 Απριλίου 201810:43

Στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές στον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο και σημείωσε «Η ΝΔ δεν μοιράζει χρίσματα. Παρακολουθούμε προσεκτικά, καταγράφουμε και αξιολογούμε. Θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τις τοπικές κοινωνίες. Δεν μένουμε εγκλωβισμένοι σε “πρέπει και επιβάλλεται”, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ανοιχτά γραμμάτια με κανένα».

Πρόκειται για ένα μύνημα προς όλους όσους έχουν επικαλεστεί την γνωριμία τους με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και την χρησιμοποιούν ως “μαξιλαράκι”.

Αυτό φαίνεται πως καθεσύχαζε και τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας Θράκης Χρήστο Μέτιο ο οποίος όμως φροντίζει διαρκώς να δοκιμάζει τα νεύρα της Πειραιώς. 

Ότι υπήρξε επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν και η αιτία που πολλές φορές στην Νέα Δημοκρατία έκαναν τα “στραβά μάτια” και του συγχώρησαν πολλά λάθη ώστε να μην εκτεθεί ο Πρόεδρος με την επιλογή αυτή. Όμως η συνάντηση του Χρήστου Μέτιου με τον Τούρκο Πρόξενο λίγες ημέρες μετά την σύλληψη των δύο αξιωματικών ξεχείλισε το ποτήρι.

Στην Νέα Δημοκρατία δεν υπολογίζουν πλέον τον Χρήστο Μέτιο  ο οποίος πλέον ίσως αξιοποιηθεί σε κάποια θέση στην Αθήνα αν η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]