Τα προβλήματα των Επαγγελματιών της Ροδόπης άκουσε ο Κυρ. Μητσοτάκης

21 Ιουνίου 201510:46

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στα πλαίσια των επαφών του στην Κομοτηνή ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε και με το Προεδρείο της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης και τους εκπροσώπους της κ. Ανέστη Βαφειάδη, Σάκη Δεμίρη, Παντελή Μαστροθεοδωραξή, Παναγιώτη Καλτσίδη, Θεόδωρο Κεχαγιά καθώς και την Πρόεδρο του Εμπόρικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κική Κωνσταντινίδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών της περιοχής μας, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα των επαγγελματιών της Ροδόπης, ασκήθηκε κριτική για την φορολογική πολιτική της προηγούμενης κυηβέρνησης ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε ζητήματα που αφορούν τοπικά θέματα.

Ο κάθετος άξονας προκάλεσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη.

Τέλος, επιδόθηκαν δύο υπομνήματα στον κ. Κυρ. Μητσοτάκη, ένα με τις θέσεις της ΟΕΒΕΣ για τα προβλήματα του κλάδου και ένα κοινό υπόμνημα όλων των εκπροσώπων των επαγγελματικών που αναφέρεται στη λειτουργία του κάθετου άξονα.

Παρακολουθήστε την  ομιλία του προέδρου της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, Ανέστη Βαφειάδη, κατά τη συνάντηση φορέων της Ροδόπης με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη

Αρθρογράφος