Τα ΜΜΕ του Ν. Ροδόπης αποχαιρετούν το καλοκαίρι με μία καλή πράξη – Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την στήριξη του συλλόγου ΔΑΔΑΑ

24 Αυγούστου 201715:48
 
 

Για τα ΜΜΕ της Ροδόπης η φετινή χρονιά ήταν άκρως δημιουργική, καθώς μετά από πολλά χρόνια, ένωσαν τις δυνάμεις τους για αρκετές εκδηλώσεις που είχαν ως στόχο την κινητοποίηση σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας για συμπολίτες μας ή ομάδες συμπολιτών μας που χρήζουν της βοήθειάς μας.
 
Λίγο πριν λοιπόν καλωσορίσουμε τη νέα, δημοσιογραφική, χρονιά αποφασίσαμε να ενώσουμε εκ νέου τις δυνάμεις μας  και να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με μία καλή πράξη.
 
Συγκεκριμένα η εφημερίδα και το ραδιόφωνο του «ΠτΘ», η εφημερίδα και το ραδιόφωνο «Χρόνος», ο Ρ/Σ «Δίαυλος 92,4», η ΕΡΑ Κομοτηνής, ο Ρ/Σ «Ροδόπη», ο Ρ/Σ «Πατρίδα», οι εφημερίδες «Φωνή της Ροδόπης» και «Θρακική Αγορά», ο τηλεοπτικός σταθμός “R Channel”, καθώς και οι ηλεκτρονικές εφημερίδες Komotinipress και InKomotini την προσεχή Τετάρτη, 30 Αυγούστου διοργανώνουν μια ψυχαγωγική εκδήλωση για παιδιά και ενηλίκους, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger – ΔΑΔΑΑ Κομοτηνής.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο “Chris & Eve” όπου από τις έξι το απόγευμα και έπειτα όσοι δώσουν το «παρών» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αλλά και να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες όπως ο διαγωνισμός χορού  Disco, Zumba με τις twin dancers,  σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης παιδιών καθώς και να δουν από κοντά τους Alma Libre, την κλόουν Φρου Φρου και τον Μάγο Roger, που στο σύνολό του ενισχύουν εθελοντικά την εκδήλωση.
 
Η είσοδος για κάθε ενήλικα ανέρχεται στα 3 ευρώ και για τα παιδιά δωρεάν, ενώ το σύνολο των εισπράξεων θα δοθεί στον σύλλογο ΔΑΔΑΑ.
 
Σας περιμένουμε, άπαντες! 

Αρθρογράφος