Προς μετάθεση ή αναβολή του αγώνα Ξάνθη-Ατρόμητος Αθ λόγω covid19

4 Ιουνίου 202021:33

Με ανακοίνωσή της η SL1, γνωστοποίησε πως ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος Αθ., στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Play Out της Super League, θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 18:45 (αντί για Σάββατο, 6 Ιουνίου).

Νωρίτερα η ΠΑΕ Ατρόμητος είχε στείλει επιστολή στη SL1 με την οποία έθετε ερωτήσεις ως προς την ασφάλεια της αποστολής εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην επιστολή δεν γίνεται λόγος για αναβολή της αναμέτρησης, αλλά από τη στιγμή που γνωστοποιείται το πρόβλημα, ζητείται η «χαρτογράφηση» της κατάστασης στην Ξάνθη και έκτοτε να αποφασιστεί, ανάλογα με τις συνθήκες που θα περιγραφούν, ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις για την τύχη του ματς.

Από τη στιγμή που οι υγειονομικές Αρχές άναψαν το “πράσινο” φως και υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των δυο ομάδων, τη διοργανώτρια Αρχή και την ΕΡΤ, η οποία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της μετάδοσης του αγώνα, ο αγώνας μετατέθηκε κατά μία ημέρα.

Σημειώνεται ότι τα κρούσματα κορωνοϊού στη Θράκη δημιούργησαν ανησυχία για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης το Σάββατο (6/6, 20:00).

Αρθρογράφος