Πάθος για σπίτι, πάθος για έπιπλα

27 Φεβρουαρίου 201814:57

Σύμφωνα με την νέα έρευνα Focus on Tech Life, το 68,6% του κόσμου κάνει καθημερινή χρήση του Ίντερνετ.

Συγκεκριμένα, το 77,6% των Ελλήνων πλοηγείται στο διαδίκτυο με οποιαδήποτε συχνότητα ενώ το 31,5% ανέφερε πως επισκέπτεται τα social media κάθε μέρα. Σε ηλικίες 13-34 τα ποσοστά αυτά αγγίζουν το 50%.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η μέση διάρκεια παραμονής στο διαδίκτυο αγγίζε πλέον τα 191 λεπτά.

Στις ηλικίες 18-24 ετών, ο χρόνος αυτός αγγίζει μέχρι και τις 4 ώρες την ημέρα ενώ για τις ηλικίες 65-74 η μέση διάρκεια σερφαρίσματος είναι οι 2 ώρες.

Περισσότερες ώρες στο σπίτι

Το “σερφάρισμα” και ειδικά τον Χειμώνα γίνεται κυρίως στο σπίτι και τις βραδυνές ώρες στις οποίες όλοι αναζητούμε τη ξεκούραση και χαλάρωση. Ο χώρος που το κάνουμε είναι σημαντικός, είτε το σαλόνι είτε το δωμάτιο μας, τα έπιπλα έχουν την δική τους συμμετοχή στο πόσο σωστά ξεκουραζόμαστε. Μην σκέφτεστε να κάνετε αγορά ενός σαλονιού με γνώμονα να ταιριάζει με ένα άλλο έπιπλο αλλά να ξεκουράζει και να βολεύει εσάς τους ίδιους.

Όταν είστε σε ένα κατάστημα επίπλων δοκιμάστε, καθίστε και ξαπλώστε, για τα επόμενα χρόνια θα είναι αυτό που θα σας ξεκουράζει. 

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr