Ο κ.Κωνσταντίνος Μπούρας, στην Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ

2 Οκτωβρίου 201907:06

Ο Κωνσταντίνος Μπούρας, εκλεγμένος εκπρόσωπος του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του ΤΕΕ στην Κεντρική Αντιπροσωπεία Ελλάδας, συμμετέχει από την περασμένη Παρασκευή 27/09/2019 στην Διοικούσα Επιτροπή του Κεντρικού ΤΕΕ. 

Διανύει την δεύτερη θητεία του ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ Θράκης στην Κεντρική Αντιπροσωπεία (2013-2016 και 2016-2019) με τον συνδυασμό της ΔΚΜ – Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών με επικεφαλής τον νυν Πρόεδρο του ΤΕΕ Γεώργιο Στασινό.

Σημειώνεται πως είναι ο πρώτος εκπρόσωπος του ΤΕΕ Θράκης που λαμβάνει μέρος στην σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος τουλάχιστον για τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Μπούρας κατάγεται από την Κομοτηνή, είναι διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος και διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο διατμηματικό Πρόγραμμά Τεχνο-Οικονομικά Συστήματα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Εργάζεται ως σύμβουλος μελετητής σε εταιρείες και επιχειρήσεις στον τομέα του περιβάλλοντος και της ενέργειας.

Αρθρογράφος