Μία απάντηση στον κ. Οντέρ Μουμίν Δήμαρχο Ιάσμου

7 Δεκεμβρίου 202207:15

Γράφει ο Σταύρος Φανφάνης

Διαβάσαμε με έκπληξη την ανάρτηση – δήλωση του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν μέσω του λογαριασμού στο facebook, με την οποία μας ψέγει αναφορικά με την επάρκεια μας να διοργανώσουμε «σπουδαίες εκδηλώσεις» του Δήμου, σε αντίθεση με άλλο Δημοσιογραφικό Οργανισμό της περιοχής μας.

Του υπενθυμίζουμε ότι το Φεστιβάλ Κερασιού για το οποίο καμαρώνει ότι η διοργάνωση του ήταν άψογη, διοργανώθηκε από το Δ.Ο. Ο Χρόνος, σύμφωνα με το από 31-5-2022 συμφωνητικό που υπογράφει μεταξύ μας.

Δεν μας πειράζει που τα εύσημα πήγαν αλλού, γιατί γνωρίζουμε ότι «λανθάνουσα γλώσσα λέγει την αλήθεια». Εμείς επιτελούμε το καθήκον μας με επάρκεια απέναντι στον λαό του Ιάσμου. Η «από σπόντα» επιβράβευση μας από τον Δήμαρχο Ιάσμου, έχει μεγάλη αξία.

Για τη συκοφαντία όμως μας οφείλει μια μεγάλη συγνώμη.

Στην ίδια ανάρτηση του ο πολυγραφότατος Δήμαρχος Ιάσμου Μουμίν Οντέρ, βρίσκει την ευκαιρία να συκοφαντήσει τον δημοσιογράφο του Δ.Ο. Ο Χρόνος, Δήμο Μπακιρτζάκη, αποδίδοντάς του κίνητρα προσβλητικά και απολύτως στοχευμένα να τον μειώσουν στην κοινή γνώμη της Ροδόπης.

Ο Δήμος Μπακιρτζάκης ούτε παρερμηνεύει, ούτε εκπρόσωπος αρρωστημένου βαθέους κράτους υπήρξε ποτέ. Άλλοι παρεξήγησαν τον ρόλο τους, άλλοι πήγαν να φορέσουν ρούχα μεγαλύτερα απ’ όσο τους ταιριάζουν.

Ηγέτες εκλέγει ο λαός για να τον οδηγήσουν ψηλότερα, καλύτερα. Οι φλύαροι και καθημερινοί σχολιαστές του διαδικτύου δεν είναι και δεν μπορούν να γίνουν ηγέτες.

Δημοσιογράφοι όπως ο Δήμος Μπακιρτζάκης, έχουν αποστολή τους, να τους αποκαλύπτουν.

Ο εκδότης του «Χ»
Σταύρος Φανφάνης

*Ο Σταύρος Φανφάνης, είναι ο εκδότης και διευθυντής του Δ.Ο. Ο Χρόνος, από το 2008 μέχρι και σήμερα.

Αρθρογράφος